
Kendi Suyunda Hem Haşlanan Hem Kavrulan Kremalı Makarna Tanımı İçin Materyaller
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 domates rendesi
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 krema
- 1 diş sarımsak
- 1 paket makarna
- Pulbiber ,karabiber, tuz
- Üzerini geçecek kadar sıcak su
Kendi Suyunda Hem Haşlanan Hem Kavrulan Kremalı Makarna Tanımı Yapılışı
- Evvela yağları eritip domates rendesi, rendelenmiş sarımsak ve salçayı ekleyip 1/2 dakika soteleyelim. (ben yazın yaptığımız domates konservesi kullandım????)
- Daha sonra kaynamaya başlayınca kremayı boşaltalım 1/2 tıp çevirip makarnayı ek edelim.
- Sos her yerine bulaşınca sıcak suyu ve tuzu ek edelim.
- Kaynadıktan sonra altını kısalım.
- Orta ara karıştıralım. 15-20 dk dakika sonra servise hazır. Deneyeceklere afiyet olsun????????????????.