Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan Doğulu Hayırdır İnşallah Şarkı Sozu

Kenan Doğulu Hayırdır İnşallah Şarkı Sozu
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kenan Doğulu Hayırdır İnşallah şarkı sozleri

Kenan Doğulu Hayırdır İnşallah şarkısı sozu

Hayatımda boyle şey duymadım
Ben hic boylesine vurulmadım
Oluruna bırak diyorlar
Hayırdır inşallah
Hayatımda boyle şey gormedim
Belki bu kadar hic duşunmedim
Artık her şey mumkun diyorlar
Hayırdır inşallah
Bir yaşıma daha girdim bu saatten sonra
Onu sana seni ona yakıştıramadım valla
Bir başıma bırakıp gittin ya canın sağ ola
Bizim niyetler carcur oldu sağa sola
Bir başıma bırakıp gidenlerin hepsi affola
Herkes yalnız değil mi ki sonucta
Sana karada olum yok
Ben derdime yanayım
Bugun ayrılık yarın aşk
Ben şimdi ne yapayım
Sende yurek yerine taş var
Bende sana ihtiyac
Sende kara goz keman kaş var
Benim de gozumde yaş

Hayatımda boyle şey gormedim
Ben hic boylesine sevilmedim
Aanılmışsın gulum diyorlar
Hayırdır inşallah
Aayatımda boyle şey duymadım
Belki bu kadar hic şaşırmadım
Akışına bırak diyorlar
Hayırdır inşallah

Similar threads

Kenan Doğulu Zevk Alalım şarkı sozleri Kenan Doğulu Zevk Alalım şarkısı sozu Sen dunyaya benim kafamı karıştırmaya mı geldin Sen karşıma deli dengemi bozmak icin mi cıktın Sen dunyaya beni darma duman etmek icin mi geldin Ben karşına sana kul kole olmak icin mi cıktım Ah bir bilsem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Kenan Doğulu Şeytan Tuyu şarkı sozleri Kenan Doğulu Şeytan Tuyu şarkısı sozu Gel gidelim en başına Karşılaşma anı Dedin benim adım yalnız Ne tesaduf benimki de Kartlar acık oynayalım Oyunlara kanmayalım dedik Onlar gibi olmayalım Buyuyu bozmayalım istedik Ama sen anlaşmayı bozdun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Kenan Doğulu Şeytan Tuyu Şarkısı Kenan Doğulu Şeytan Tuyu Şarkı Sozleri Gel gidelim en başına Karşılaşma anı Dedin benim adım yalnız Ne tesaduf benimki de Kartlar acık oynayalım Oyunlara kanmayalım dedik Onlar gibi olmayalım Buyuyu bozmayalım istedik Ama sen anlaşmayı bozdun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Kenan Doğulu Zevk Alalım şarkısı sozu Kenan Doğulu Zevk Alalım şarkısının sozleri Sen dunyaya benim kafamı karıştırmaya mı geldin Sen karşıma deli dengemi bozmak icin mi cıktın Sen dunyaya beni darma duman etmek icin mi geldin Ben karşına sana kul kole olmak icin mi cıktım Ah bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
kenan doğulu yaz bir recete şarkısı kenan doğulu doktor yaz bir recete Kenan Doğulu Doktor şarkı sozleri kenan doğulu yaz bir recete İskender Paydaşın cıkardığı albumde Kenan Doğulu ile duet yaptığı Dr şarkısı sozu imageskenandoguludoktoryazbirrecetesarkisozu5ada6a1eb2214 Kenan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt