Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kenan doğulu Doktor yaz bir recete şarkı sozu

kenan doğulu Doktor yaz bir recete şarkı sozu
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kenan doğulu yaz bir recete şarkısı
kenan doğulu doktor yaz bir recete
Kenan Doğulu Doktor şarkı sozleri

kenan doğulu yaz bir recete

İskender Paydaşın cıkardığı albumde Kenan Doğulu ile duet yaptığı Dr şarkısı sozu

imageskenandoguludoktoryazbirrecetesarkisozu5ada6a1eb2214

Kenan Doğulu Dr(doktor)

Dur dinle şu derdimi

Kim bilebilir ki aramızda var bir mesele

Ben kulağı tıkalı ona takıntılı

onda kaldım her şeyimle

Ah bu kanepenin bir dili olsa

Anlatsa dunya sarsılsa

Yok cok sevişmenin hic zararı yok

Aşktan olen varsa soyle

Doktor derdime bul bir care

Ona doyamıyorum yaz bir recete

Sabah akşam yemekten once ve sonra

Her anımda yanımda istiyorum

Yok cok sevişmenin hic zararı yok

Aşktan olen varsa soyle

Doktor derdime bul bir care

Ona doyamıyorum yaz bir recete

Sabah akşam yemekten once ve sonra

Her anımda yanımda istiyorum

Similar threads

kenan doğulu doktor kenan doğulu doktor Sozleri Kenan Doğulu Doktor Şarkı Sozleri Dur dinle şu derdimi kim bilebilirki Aramızda var bi mesele Ben kulağı tıkalı ona takıntılı Onda kaldım her şeyimle Ah bu kanepenin bir dili olsa Anlatsa dunya sarsılsa Yok cok sevişmenin hic zararı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr sozleri İskender Paydaş & Kenan Doğulu dueti Dr şarkısı sozu 2019 İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr şarkısı Dur dinle şu derdimi Kim bilebilir ki aramızda var bir mesele Ben kulağı tıkalı ona takıntılı onda kaldım her şeyimle Ah bu kanepenin bir dili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkısının sozleri Kenan Doğulu Şans Meleğim sozleri Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkı sozu Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkısı Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkı sozleri super hızlı gelişti her şey bir anda dondu şansımız işte hayat boyle bir şey şip şak değişir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkı sozleri Kenan Doğulu 2019 Şans Meleğim şarkısı Kenan Doğulu Şans Meleğim şarkısı Kenan Doğulu Şans Meleğim Sozleri super hızlı gelişti her şey bir anda dondu şansımız işte hayat boyle bir şey şip şak değişir her şey biraz mutsuz umutsuzken cekim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Kenan Doğulu Hayırdır İnşallah şarkı sozleri Kenan Doğulu Hayırdır İnşallah şarkısı sozu Hayatımda boyle şey duymadım Ben hic boylesine vurulmadım Oluruna bırak diyorlar Hayırdır inşallah Hayatımda boyle şey gormedim Belki bu kadar hic duşunmedim Artık her şey mumkun diyorlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt