iltasyazilim
FD Üye
Kemikli Etle Kuru Fasulye (Nefis) Tarifi İçin Malzemeler
*2 bardak kuru fasulye
*Kemikli et (istediğiniz miktarda)
*2 adet soğan
*Yarim kavanoz konserve
*12 tatlı kaşığı biberdomates salçası
*Tuz
Kemikli Etle Kuru Fasulye (Nefis) Tarifi Yapılışı Kuru fasulyelerin üzerine kaynar su dökülüp 2 saat ağzı kapalı bekletilir Kemikli et düdüklü tencerede biraz çevrilir ve yemeklik doğranan soğanlar da eklenir Soğanları da biraz çevirdikten sonra salça ve kaynar su (etleri kapatacak kadar) eklenir Kaynayınca düdüklü tencerenin kapağı kapatılır ve 15 dk etler pişirilir
Fasulyelerin suyu süzülüp 15 dk pişen kemikli etimizin üstüne eklenir Ben 30 dk Da fasulyelerle birlikte pişirdim kıvamı ve pişme derecesi gayet güzeldi
Kemikli etle daha bi lezzetli oluyor
Bulgur pilavı+ayran+soğan
Afiyet olsun
*2 bardak kuru fasulye
*Kemikli et (istediğiniz miktarda)
*2 adet soğan
*Yarim kavanoz konserve
*12 tatlı kaşığı biberdomates salçası
*Tuz
Kemikli Etle Kuru Fasulye (Nefis) Tarifi Yapılışı Kuru fasulyelerin üzerine kaynar su dökülüp 2 saat ağzı kapalı bekletilir Kemikli et düdüklü tencerede biraz çevrilir ve yemeklik doğranan soğanlar da eklenir Soğanları da biraz çevirdikten sonra salça ve kaynar su (etleri kapatacak kadar) eklenir Kaynayınca düdüklü tencerenin kapağı kapatılır ve 15 dk etler pişirilir
Fasulyelerin suyu süzülüp 15 dk pişen kemikli etimizin üstüne eklenir Ben 30 dk Da fasulyelerle birlikte pişirdim kıvamı ve pişme derecesi gayet güzeldi
Kemikli etle daha bi lezzetli oluyor
Bulgur pilavı+ayran+soğan
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.