Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kraliçe Elizabeth mesajı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kraliçe Elizabeth mesajı
0
45

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hayatını kaybetmesi üzerine toplumsal medya hesabında bugün bir taziye iletisi yayınladı.

Kılıçdaroğlu, “Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatını kederle öğrendim. Hayatının son gününe kadar çalışan, kaç tarih olayına ve dünyadaki değişimlere şahit olan bedelli devlet insanını hürmetle anıyor, Kraliyet Ailesi ile Birleşik Krallık halkına başsağlığı diliyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun, Türkçe ve İngilizce olarak yayınladığı ileti şöyle:
  • Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatını ıstırapla öğrendim. Ömrünün son gününe kadar çalışan, kaç tarih olayına ve dünyadaki değişimlere şahit olan pahalı devlet insanını hürmetle anıyor, Kraliyet Ailesi ile Birleşik Krallık halkına başsağlığı diliyorum.
  • It is with sadness that I learned the passing away of Queen Elizabeth II. I commemorate this outstanding person of state and duty, who witnessed many historical events and transformations worldwide and worked until the last days of her life. I extend my condolences to the Royal Family and the people of the United Kingdom.

Similar threads

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, toplumsal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: Kraliçe II. Elizabeth'in vefatını hüzünle öğrendim. Ömrünün son gününe kadar çalışan, birçok tarih olayına ve dünyadaki değişimlere şahit olan pahalı devlet insanını hürmetle anıyor, Kraliyet Ailesi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
ANKARA (İGFA) - Kraliçe 2. Elizabeth'in vefatı sonrasında ABD Başkanı Joe Biden, K raliçe 2. Elizabeth'in eşsiz bir haysiyete ve sebata sahip bir devlet kadını olduğunu söyledi. BBC News'in aktardığı habere göre, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 2. Elizabeth'i daimi "Fransa'nın dostu"...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in vefatı nedeniyle bugün toplumsal medya hesabında bir taziye bildirisi yayınladı. Erdoğan’ın iletisi şöyle: “Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatını bugün kederle öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımdaşu tabirlere yer verdi: "Kraliçe II. Elizabeth’in vefatını bugün ıstırapla öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükûmetine en içten taziyelerimi sunuyorum."
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, günlük basın toplantısı düzenlediği sırada, Kraliçe 2. Elizabeth'in 96 yaşında öldüğünün açıklanması üzerine taziyelerini bildirdi. Jean-Pierre, "Dualarımız ve kalplerimiz Kraliçe'nin ailesi ve İngiltere halkıyla. Lider Joe Biden'ın söyleyeceklerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt