Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duamız niçin kabul olmuyor
Bu konu hakkında Üstad Bediüzzaman şöyle buyurmuştur: “Eğer ancak dersen: “Ben çok dua ediyorum, kabul olmuyor Halbuki ayet umumîdir… Her duaya cevap var açıklama ediyor
Örnek: Hasta olan bir çocuk şöyle çağırır: “Ey Hekim! Bana bak Doktor: “Lebbeyk der… “Ne...
Hayvanları Koruma Günü Şiirleri
TEKİR İLE KÜÇÜK KUŞ
Tekir kedi acıkmış,
Bir ağaca tırmanmış,
Avını düşünerek,
Beklemeye başlamış
Biraz sonra kuş gelmiş,
Kediye cik, cikdemiş,
Tekir ona acımış,
Minik kuşu yememiş
Ülker ORDU
KEDİM
Ne hoş bir kedisin,
Mırıl mırıl edersin
Gözlerin...
Meraba kardeşlerim gönül acısını almak için özellikle edilecek dua okunacak özel sure varmıdır tabiki bütün dua ve surelerimiz şüphesiz önemlidir ama ayrıyetten bunun için bildiğiniz tesirli dua, sure ve yöntem varmıdır çünkü bu namazlarıma dinime ve normal yaşantıma huşu içinde devam etmeme çok...
Büyükada'da bir çok kedi hastalandı. Hayvanseverler 4 ayda yaklaşık 700 kedinin öldüğünü öne sürdü. Kedilerin FIP olarak bilinen 'Feline Enfeksiyoz Peritonit' hastalığına yakalandığı belirtilirken hayvanseverler kedileri karantinaya almaya başladı.
Büyükada Hayvan Kurtarma Gönüllüsü Neslihan...
Selam arkadaşlar bir kaç gün önce kedi sahiplendim. Kedim için mama arıyorum fakat çok fazla türü varmış?? Böyle bir https://www.petzzshop.com/felicia-somonlu-yetiskin-kedi-mamasi-2-kg mama buldum fakat zararlı olur mu? Veya kedi maması seçerken siz neye dikkat ediyorsunuz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.