Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kedim çok hasta, tedavi olmuyor....

Kedim çok hasta, tedavi olmuyor....
0
159

Similar threads

Duamız niçin kabul olmuyor Bu konu hakkında Üstad Bediüzzaman şöyle buyurmuştur: “Eğer ancak dersen: “Ben çok dua ediyorum, kabul olmuyor Halbuki ayet umumîdir… Her duaya cevap var açıklama ediyor Örnek: Hasta olan bir çocuk şöyle çağırır: “Ey Hekim! Bana bak Doktor: “Lebbeyk der… “Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
Hayvanları Koruma Günü Şiirleri TEKİR İLE KÜÇÜK KUŞ Tekir kedi acıkmış, Bir ağaca tırmanmış, Avını düşünerek, Beklemeye başlamış Biraz sonra kuş gelmiş, Kediye cik, cikdemiş, Tekir ona acımış, Minik kuşu yememiş Ülker ORDU KEDİM Ne hoş bir kedisin, Mırıl mırıl edersin Gözlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Meraba kardeşlerim gönül acısını almak için özellikle edilecek dua okunacak özel sure varmıdır tabiki bütün dua ve surelerimiz şüphesiz önemlidir ama ayrıyetten bunun için bildiğiniz tesirli dua, sure ve yöntem varmıdır çünkü bu namazlarıma dinime ve normal yaşantıma huşu içinde devam etmeme çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Büyükada'da bir çok kedi hastalandı. Hayvanseverler 4 ayda yaklaşık 700 kedinin öldüğünü öne sürdü. Kedilerin FIP olarak bilinen 'Feline Enfeksiyoz Peritonit' hastalığına yakalandığı belirtilirken hayvanseverler kedileri karantinaya almaya başladı. Büyükada Hayvan Kurtarma Gönüllüsü Neslihan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Selam arkadaşlar bir kaç gün önce kedi sahiplendim. Kedim için mama arıyorum fakat çok fazla türü varmış?? Böyle bir https://www.petzzshop.com/felicia-somonlu-yetiskin-kedi-mamasi-2-kg mama buldum fakat zararlı olur mu? Veya kedi maması seçerken siz neye dikkat ediyorsunuz?
Cevaplar
0
Görüntüleme
524
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt