Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kazansaydık Doğrulara İhanet Olurdu

Kazansaydık Doğrulara İhanet Olurdu
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Birkac soz
Taner Sağır: 'Antrenmanlarda 170 kilo kaldırıyordum, bana ne oldu anlayamadım?'
Ercument Olgundeniz: 'Diski 1,5 metre daha uzağa atabilseydim şimdi en azından bronz almıştım, tabii 1000 altın da odul'
Eşref Apak: 'Yorgunum, buraya gelmeyi hic istemedim Artık sıkıldım'
Turk Erişmiş: 'Diş tedavim uzadığından buraya gec geldim Saat farkına uyum sağlayamadım icin de başarısız oldum Birkac gun once Cin'de olsaydım, 3 bin metre engellide finale kalırdım'
Birkac not
İzzet İnce: Sakatlandığında 190 kiloyu kaldırmaya calışıyordu Naim Suleymanoğlu ise 1988 Seul Olimpiyatları'nda 190 kilo kaldırıp altın madalya almıştı Ancak Naim 56 kilo yarışmacısıydı, İzzet 85
Derya Buyukuncu: Sekiz altın madalyalı Michael Phelps kadar iyi yapabildiği tek iş onunla aynı okulu bitirmekti (Michigan Universitesi Ama Phelps iki olimpiyatta 14 altın alırken, Derya katıldığı beş olimpiyattan da eli boş dondu
Aydın Polatcı: Sekiz ay once 145 kiloydu 120'ye inebilmek icin resmen ac yaşadı Son gunlerde 'su' diye sayıklıyordu
Recep Celik: 20 kilometre yuruyuşte herkesle birlikte yarıştı! Cunku bu dalda eleme yoktu Recep 49 kişi icinde 49'uncu oldu
Birkac sporcu
Michael Phelps: Onu, 7 yıl her gun havuza soktular, haftada 80 km yuzdurduler 2004'den itibaren haftada bir gun izin yapıyor 11 yaşından beri Bob Bowman'la calışıyor Pekin'de 8 altın madalya aldı, 7 dunya rekoru kırdı Atina Olimpiyatları ile birlikte 14 altına ulaştı
Ussain Bolt: 100 ve 200 metrede dunya rekorları kırarak olimpiyat şampiyonu oldu Sırrını 'durmaksızın calışmak' olarak acıkladı
Ve gercek
Bir yanda bizimkilerin ne dediği, ne yaptığı, ote yanda bilimi, aklı, calışmayı secenlerin izlediği yol
Kazansaydık doğrulara ihanet olurdu

858,505Konular
982,757Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt