Kaysepi Tarifi Resimli
Kaysepi Tarifi
Kaysepi Malzemeleri:
2 Su Bardağı Kurutulmuş Murdum Eriği
2 Su Bardağı Tozşeker
30 Gr Tereyağı
1 cay Bardağı cekilmiş Ceviz İci
imageskaysepitarifiresimli5ad3f7c9ed31a
Kaysepinin Yapılışı:
Kurutulmuş murdum eriğini yıkayıp tencereye alın Bir miktar su ekleyip yumuşayana kadar pişirin Suyunu suzun ve eriklerin cekirdeklerini cıkarın Tencereye alıp 1 bardak kaynar su ekleyin Uzerine şekeri ilave edip pişirin Bir tavada tereyağını eritin Erikleri servis tabağına alıp uzerine tereyağını gezdirin Ceviz ici serpiştirip sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun
alıntı
Kaysepi Tarifi
Kaysepi Malzemeleri:
2 Su Bardağı Kurutulmuş Murdum Eriği
2 Su Bardağı Tozşeker
30 Gr Tereyağı
1 cay Bardağı cekilmiş Ceviz İci
imageskaysepitarifiresimli5ad3f7c9ed31a
Kaysepinin Yapılışı:
Kurutulmuş murdum eriğini yıkayıp tencereye alın Bir miktar su ekleyip yumuşayana kadar pişirin Suyunu suzun ve eriklerin cekirdeklerini cıkarın Tencereye alıp 1 bardak kaynar su ekleyin Uzerine şekeri ilave edip pişirin Bir tavada tereyağını eritin Erikleri servis tabağına alıp uzerine tereyağını gezdirin Ceviz ici serpiştirip sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun
alıntı