Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Katie Price oğlunu bakımevine bırakacak: Bu onun için bir şans

Katie Price oğlunu bakımevine bırakacak: Bu onun için bir şans
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
katie_price_oglunu_bakimevine_birakacak_bu_onun_icin_bir_sans_1610779523_8203.jpg

İngiliz model ve şarkıcı Katie Price, henüz 18 yaşında olmasına rağmen 184 kiloya ulaşan oğlu Harvey'i tedavi görmesi için bakımevine bırakacak. Bu karanın kalbini kırdığını ifade eden Price, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Estetik operasyon yaptırmak için sık sık Türkiye'ye gelen ünlü model Katie Price, henüz 18 yaşında olmasına rağmen 184 kiloya ulaşan oğlu Harvey'in sağlığını düzeltebilmek ve kendine daha bağımsız bir hayat kurmasını sağlamak için zor bir karar aldı.

JQJVH_1610779234_264.jpg

Price, doğuştan gelen bazı hastalıkları bulunan oğlunu tedavi görmesi için özel bir bakımevine bırakacağını açıkladı.

n8uOo_1610779696_6482.jpg

Katie Price, otizmi de bulunan Harvey'in bakımevinde daha bağımsız bir hayat sürmesi için özel eğitim göreceğini de anlattı.

Similar threads

Bu belgesellerde uyku felcinden 'rekabetçi dayanıklılık gıdıklama' bölümüne kadar her şey var. Kaynak: https://www.buzzfeed.com/hannahmarder/wi... 1. Tell Me Who I Am "İlk günden itibaren olağan bir aile tablosu çizdim lakin hiçbiri gerçek değildi. Yalnızca bir fanteziydi. 20 yıldır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, birikimlerinin gayrimenkul olduğunu ve bu devirde kira alamadığını belirterek, "Gayrimenkullerimden kira gelmiyor, iki yıldır çok büyük ziyanım var. Yine başlayacağız çalışmaya" dedi. Erbil, yeni dönemde ekranlara döneceğini de açıkladı. Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Mendilleri hazırlayın, izlemeye başlıyoruz! Not: Sinema açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır. 1. Marriage Story (2019) IMDb: 7,9 Marriage Story, evli bir çiftin New York'tan Los Angeles'a kadar uzanan boşanma kıssasını husus ediyor. Bir direktör olan Charlie ve oyuncu olan eşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Kan şekerini düzenleme görevinde olan pankreas bezi, midenin arka kısmında bulunan bir organdır Vücudun ihtiyacına göre çeşitli hormonları salgılayan pankreas bezi, insülin hormonunu da salgılamaktadır İnsülin hormonunun salgılanmaması durumunda hücrelerin şekersiz kalması sonucunda şeker kanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Özel Eğitim Hakkında özel eğitim hakkında data Her çocuk bir diğerinden farklıdır Her çocuğun kendine özgü somut,bilişsel,sosyal ve hissi bir yapısı vardır Bir Takım çocuklar bilişsel davranışlarda,duyuşsal özelliklerde,iletişim becerilerinde ve motor işlevlerde yeteneksizlik göstermektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt