Kaşar Peynirli Biber Kavurması Ve Yumurta Kapama Tanımı İçin Malzemeler
- 3 tane haşlanmış yumurta
- 2 tane yeşil biber
- 1 tane kapya biber
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
- 5-6 yemek kaşığı domates sosu
- Rendelenmiş kaşar peyniri
- Tuz
- Kekik
- Kırmızı pulbiber
Kaşar Peynirli Biber Kavurması Ve Yumurta Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavaya tereyağı ve zeytinyağı konur.
- Küp doğranmış yeşil biber ve kapya biber ek edilerek kavrulur.
- Domates sosuda eklenip 1-2 dakika karıştırılır. Akabinde baharatları eklenir.
- Haşlanan yumurtalar ortadan 2 ye bölünüp, tavaya konur.
- Üzerine kaşar peyniri serpiştirilip tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte kaşar peyniri eriyene kadar bekletilir.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.