Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kars Halk Eğitim Merkezleri adresleri
Halk Eğitim Merkezleri Kars
Kars ili ve ilceri halk eğitim merkezleri ve adresleri şoyle;
Halk Eğitim Merkezi Akyaka
Adres: Tepe Mah36780 AkyakaKars
Halk Eğitim Merkezi Arpacay
Adres: Latif Akuzum Caddesi No : 208 Arpacay, Kars
Halk Eğitim...
Digor Haritası Kars
Digor İlce Haritası
Digor, Doğu Anadolu Bolgesi'nde, Kars ilinin bir ilcesidir İlcenin yuzolcumu 1136 km²'dir Digor ilcesinin doğu sınırında Ermenistan, batı ve kuzey sınırında Kars merkez ilcesi, guney sınırında ise Kağızman ve Iğdırın Tuzluca ilcesi bulunmaktadır...
Tuketici Hakları Hakem Heyeti Telefonları,
Kars Tuketici Hakları Adresi,
Kars: Trafik Kodu : 36
Telefon Kodu : 474
İl Tuketici Sorunları Hakem Heyeti
Adres : Hukumet Konağı Kat: 3
Telefon : 212 68 61, Fax: 212 47 91
İlce Tuketici Sorunları Hakem Heyetleri
Akyaka 2612304...
Kars hangi bölgededir
Kars ilinin ilçeleri
Kars ilçelerinin isimleri
Kars ili Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer almaktadır
Kars ilinin ilçeleri; Akkaya, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim ve Susuz'dur *
Mersin hangi bolgededir
Mersin ilcelerinin isimleri
İcel hangi bolgededir
İcel ilcelerinin isimleri
İcel (Mersin) Akdeniz Bolgesi'nde yer alan bir ildir
Mersin ilinin ilceleri; Anamur, Aydıncık, Bozyaka, Camlıyayla, Erdemli, Gulnar, Mut, Silifke ve Tarsus'tur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.