Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kars hangi bolgede

Kars hangi bolgede
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kars hangi bolgededir
Kars ilinin ilceleri
Kars ilcelerinin isimleri

Kars ili Doğu Anadolu Bolgesi'nde yer almaktadır

Kars ilinin ilceleri; Akkaya, Arpacay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim ve Susuz'dur

Similar threads

Kars Halk Eğitim Merkezleri adresleri Halk Eğitim Merkezleri Kars Kars ili ve ilceri halk eğitim merkezleri ve adresleri şoyle; Halk Eğitim Merkezi Akyaka Adres: Tepe Mah36780 AkyakaKars Halk Eğitim Merkezi Arpacay Adres: Latif Akuzum Caddesi No : 208 Arpacay, Kars Halk Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Digor Haritası Kars Digor İlce Haritası Digor, Doğu Anadolu Bolgesi'nde, Kars ilinin bir ilcesidir İlcenin yuzolcumu 1136 km²'dir Digor ilcesinin doğu sınırında Ermenistan, batı ve kuzey sınırında Kars merkez ilcesi, guney sınırında ise Kağızman ve Iğdırın Tuzluca ilcesi bulunmaktadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Tuketici Hakları Hakem Heyeti Telefonları, Kars Tuketici Hakları Adresi, Kars: Trafik Kodu : 36 Telefon Kodu : 474 İl Tuketici Sorunları Hakem Heyeti Adres : Hukumet Konağı Kat: 3 Telefon : 212 68 61, Fax: 212 47 91 İlce Tuketici Sorunları Hakem Heyetleri Akyaka 2612304...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Kars hangi bölgededir Kars ilinin ilçeleri Kars ilçelerinin isimleri Kars ili Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer almaktadır Kars ilinin ilçeleri; Akkaya, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim ve Susuz'dur *
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Mersin hangi bolgededir Mersin ilcelerinin isimleri İcel hangi bolgededir İcel ilcelerinin isimleri İcel (Mersin) Akdeniz Bolgesi'nde yer alan bir ildir Mersin ilinin ilceleri; Anamur, Aydıncık, Bozyaka, Camlıyayla, Erdemli, Gulnar, Mut, Silifke ve Tarsus'tur
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt