bilgisayarci
FD Üye
Kapya Biberli Pastet (Kahvaltılık Sos) Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet közlenmiş kapya biber
- 2 tatlı kaşığı krem peynir
- 1 kahve fincanı kıyılmış ceviz
- 1 çorba kaşığı susam
- Tuz, sıvı yağ
Kapya Biberli Pastet (Kahvaltılık Sos) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabuğu soyulmuş kapya biberler ister bıçakla, ister rondoda çekilerek parçalanır.
- 4-5 çorba kaşığı sıvı yağ ile orta ateşte yaklaşık on dakika kadar kavrulur.
- Ayrı bir tavada susam ve cevizler de yakmamaya dikkat ederek kavrulur.
- Kavrulmuş olan biberler uygun bir kaseye alınır.
- Üzerine krem peynir ve cevizler eklenerek iyice karıştırılır. Hepsi bu kadar
afiyet olsun!.
Ekmek üstü lezzetlerde bugün, yazısını okudunuz ???? değerlendirin.
Kapya Biberli Pastet (Kahvaltılık Sos) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.