bilgisayarci
FD Üye

Kapya Biberli Pastet (Kahvaltılık Sos) Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet közlenmiş kapya biber
- 2 tatlı kaşığı krem peynir
- 1 kahve fincanı kıyılmış ceviz
- 1 çorba kaşığı susam
- Tuz, sıvı yağ
Kapya Biberli Pastet (Kahvaltılık Sos) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabuğu soyulmuş kapya biberler ister bıçakla, ister rondoda çekilerek parçalanır.
- 4-5 çorba kaşığı sıvı yağ ile orta ateşte yaklaşık on dakika kadar kavrulur.
- Ayrı bir tavada susam ve cevizler de yakmamaya dikkat ederek kavrulur.
- Kavrulmuş olan biberler uygun bir kaseye alınır.
- Üzerine krem peynir ve cevizler eklenerek iyice karıştırılır. Hepsi bu kadar
afiyet olsun!.
Ekmek üstü lezzetlerde bugün, yazısını okudunuz ???? değerlendirin.
Kapya Biberli Pastet (Kahvaltılık Sos) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı