Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kafirun suresi ve anlamı

kafirun suresi ve anlamı
0
220

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
kafirun suresinin anlamı
kafirun suresi okunuşu

imageskafirunsuresiveanlami5adbd96755dec

Kafirun SUresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim

Kul ya eyyuhel kafirUne la a'budu ma ta'budUne ve la entum abidUne ma a'bud ve la ene abidun ma abedtum ve la entum abidUne ma a'bud lekum dinikum veliye diyn

Kafirun SUresinin Anlamı (Manası)

« De ki: Ey kafirler, ben sizin tapmakta olduğunuz putlara tapmam Siz de benim ma'buduma tapanlardan değilsiniz Ve ben sizin taptıklarınıza asla tapıcı olmadım Siz de benim ma'buduma tapıcılardan değilsiniz Sizin dininiz size, benim dinim bana

Similar threads

Kafirun Suresi Okunuşu ve Anlamı Nedir Kafirun suresi Farz namazların ilk rekatında okunur imageskafirunsuresiokunusuveanlami5adbd949838a0 Kafırun Okunuşu Kul ya eyyuhel kafirUn La a'budu ma ta'budUn Ve la entum abidUne ma a'bud Ve la ene abidun ma abedtum Ve la entum abidUne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Kafirun Suresi ve acıklaması Kafirun Suresinin meali Kafirun Suresinin tefsiri Bismillahirrahmanirrahim Kul ya eyyuhel kafirUne la a'budu ma ta'budUne ve la entum abidUne ma a'bud ve la ene abidun ma abedtum ve la entum abidUne ma a'bud lekum dinikum veliye diyn Kafirun SUresinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Namaz Sureleri Namaz surelerinin anlamları Namazda okunan sureler ve surelerin anlamları Fatiha SUresi ve Anlamı Bismillahirrahmanirrahim Elhamdu lillahi rabbil'alemin Errahmanir'rahim Maliki yevmiddin İyyake na'budu ve iyyake neste'in, İhdinessıratel mustakim Sıratellezine en'amte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Kafirun Suresi Arapca, Kafirun Suresinin Arapcası, Kafirun Suresi Arapca Yazılışı بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ﴿الكافرون1﴾ لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ﴿الكافرون2﴾ وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿الكافرون3﴾ وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Kafirun Arapca, Kafirun Suresinin Yazılışı, Kafirun Suresinin Arapcası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ يَآ اَيُّهَا الْكَافِرُونَ (1) لآ اَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ (2) وَلآ اَنْتُمْ عَابِدُونَ مَآ اَعْبُدُ (3) وَلاَ اَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ (4) وَلآ اَنْتُمْ عَابِدُونَ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,562Konular
982,233Mesajlar
32,852Kullanıcılar
Üst Alt