Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabuklu Sebze ve Kuruyemişleri Daha Kolay Soymak İcin

Hoş geldin! tjay78 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kabuklu Sebze ve Kuruyemişleri Daha Kolay Soymak İcin
0
91

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Sebzelerin kabukları nasıl kolay soyulur
yiyeceklerin kolay soyulması
Daha Kolay Soymak İcin


Mutfakta sıklıkla kullanılan sebze ve kuruyemişlerin kabuklarını daha kolay soymak icin:

Patlıcan: Salata ya da beğendi yapmak icin kozlediğiniz patlıcanların kabuklarını cok ince akan bir musluk altında rahatca soyabilirsiniz

Sarmısak: İşte size şef aşcıların yontemi: Sarmısağı dişlerine ayırın Duz bir zeminde, bıcağın yassı tarafıyla ustlerine bastırın Kolayca soyunduğunu goreceksiniz

Soğan: Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gozlerinizi yaşarmasını onlemek icin akan bir musluğun yanında soymayı deneyin

Badem ici: Tatlı ve pastaların vazgecilmezi bademlerin kabuklarını rahat soyabilmek icin ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika sureyle sıcak suda kaynatın

Domates: Domatesi bıcakla soymak hem uzun surer, hem de istediğiniz incelikte soyulmazlar Domatesleri sıcak suda 12 dakika tutarsanız kabukları rahatca soyulur

Taze patates: Taze patateslerin kabuklarını incecik ve kolayca soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovalamak Telin daha once kullanılmamış olmasına dikkat edin

alıntı
 
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt