Kabaklı Pırtık Börek Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet yufka
- 2 küçük yumurta
- 1 adet kabak
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 çay bardağı kadar süt
- Tuz
- Pul biber
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- Peynir ( istenilen ölçüde )
- Susam
- Çörekotu
Kabaklı Pırtık Börek Tanımı Yapılışı
- Bir kaba kabağı rendeleyin içine bütün materyalleri ekleyin karıştırın güzelce.
- Yağlanmış borcama alın güzelce yayın.
- Üzerine çörek otu ve susam dökün.
- 180 derece fırında alt üst kızarana kadar pişirin.
- Pişince dilimleyin servis tabağına alın afiyetle yiyin ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.