Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak

Kabak
0
36

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
kabak.jpg

Kabak Tarifi İçin Malzemeler

• 2 kilo kabak
  • Buzdolabı poşeti
  • Pipet

Kabak Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Bismillahirrahmanirrahim.
  1. Kabakları güzelce yıkıyoruz.
  2. Ardından yemeklik doğruyoruz.
  3. Sonrasında poşetlere paylaştırıyoruz.
  4. Bir pipet yardımıyla poşetin havasını alıyoruz.
  5. Bu şekilde vakumlanmış olacak düğüm atıp üst üste koyup dondurucuya kaldırıyoruz.
Kışın çok yardımcımız olacak konserve yapamayanlar için çok iyi deneyin patates fırın ve türlü gibi yemekler için çok pratik kullanımı da dondurucudan çıkarıp 5 dakika çözülmesini bekleyin ardından yemeğinize katabilirsiniz şimdiden deneyenlere kolay gelsin allah’a emanet olun ????.

Kabak Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Dondurucu İcin Kabak Saklama Tarifi İcin Malzemeler *1 kilo yeşil kabak *Buzdolabı poşeti Dondurucu İcin Kabak Saklama Tarifi Yapılışı 1 *Kabakları soyup dilim dilim kesiyorsunuz Yemeklik olarak poşetliyip dondurucuya atıyoruz Ben genelde fazla kalın kabaklar bozulmasın diye atıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Derin Dondurucu İçin Kabak 2 Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo kabak1 litre kaynar su1 litre soğuk su Derin Dondurucu İçin Kabak 2 Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabağı şoklama yöntemi ile saklamak hem çok pratik hem de kışın çok kolaylaştırıcı oluyor. Bu şekilde tadını da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Buzluk İçin Pratik Vakumlama Sistemi İle Vişne Tanımı İçin Gereçler Yeteri kadar vişne (Ben 3 kilodan koydum)PipetBuzdolabı poşeti Buzluk İçin Pratik Vakumlama Usulü İle Vişne Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yıkanmış ayıklanmış vişneleri 2’şer su bardağı kadar buzdolabı poşetlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Derin Dondurucu İçin Kabak Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo kabak1/2 (yarım) kapya biber7 adet köy biberi1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı Derin Dondurucu İçin Kabak Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabakları yıkayıp baş ve sap kısımlarını temizledim ve küp küp doğradım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Kabak Köftesi (Mücver) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet kabakYarım demet maydanoz8-9 tane taze soğan2 kaşık un2 adet yumurtaKarabiber, pulbiber, kimyon, tuzKızartmak için zeytin yağı Kabak Köftesi (Mücver) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabaklarımızı rendeleyip suyunu sıkıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt