Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstiklal Marşı 9. Kıta Acıklaması

İstiklal Marşı 9. Kıta Acıklaması
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İstiklal Marşı 9 Kıtası

İstiklal Marşı Acıklaması 9 Kıta

O zaman vecd ile bin secde edervarsataşım,
Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım,
Fışkırır ruhı mucerred gibi yerden naşım;
O zaman yukselerek arşa değer belki başım

Ezan sesleri yurdumuzun ustunde inledikce şehitlerimizinde ruhları şaad olacaktır Ezan sesi sadece yaşayanlara değil, olulere hatta onların mezar taşlarına bile tesir eden yuce bir anlam taşır Şehit atalarımızın her şeyden arınmış ruhları yerden fışkıracak, ezan sesiyle ayağa kalkacak ve dışa yukselecektir

Similar threads

İstiklal Marşı 9 Kıtası İstiklal Marşı Açıklaması 9 Kıta O vakit vecd ile bin secde edervarsataşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruhı mücerred gibi yerden naşım; O süre yükselerek arşa bedel olur ya başım Ezan sesleri yurdumuzun üstünde inledikçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
İstiklal Marşının 10 Kıta Kısa Acıklaması İstiklal Marşının Acıklaması 10 Kıta Kısa Korkma, sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak Şair Turk milletine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
İstiklal Marşı 10 Kıta Acıklama Kısa Korkma, sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak İstiklal Marşımızın birinci kıtasında milletimize cesaret verici sozler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
İstiklal Marşının Kısaca Acıklaması İstiklal Marşının Kısa Acıklaması Korkma, sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak Mehmet Akif Turk milletine cesaret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
İstiklal Marşının Mısra Mısra Anlamı Korkma, sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak Şair ulkemizde tek bir insan kalana kadar bu vatanı savunacağımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt