Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte size 14 Şubat Sevgililer Günü Aşk Mesajları

İşte size 14 Şubat Sevgililer Günü Aşk Mesajları
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
İşte size 14 Şubat 2019 Sevgililer Günü Aşk Mesajları 14 Şubat 2019 Sevgililer Günü Aşk Mesajları 14 Şubat 2019 Sevgililer Günü Sevgi Sözleri Evet Melek'ler, 14 Şubat 2019 Sevgililer Gününe özel konularımıza devam ediyor ve şimdide sizlere ve bütün sevenlere 14 Şubat 2019 Sevgililer Günü sözlerini en güzel mesajlarını sunuyoruz 1549104923 1549104923 istesize14subat2019sevgililergunuaskmesajlari5c557720640b1pngistesize14subat2019sevgililergunuaskmesajlari5c557720640b1png istesize14subat2019sevgililergunuaskmesajlari5c557720640b1png Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım… Sevgililer günün kutlu olsun biricik aşkım! Seni çooook seviyorum Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her lahza çünkü hiç bir şey seni hoşlanmak gibi yok! Seni o kadar fazla özledim ki… Sevgililer gününde yanına olup sana sarılmak için çıldırıyorum… Sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor Lakin bil ancak gerçeğini, gözlerinin içine bakarak devretmek isterdim Ve seni sevdiğimi fısıldamak Sevgililer günümüz kutlu olsun! Yüreğimdeki tek özlem, hayalimdeki tek heves, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim… Sevgililer gününü kutluyorum Daha nice yıllara Seni sevdiğim değin yasasaydım olumsuzluğun adını aşk koyardım… Sevgililer günün kutlu olsun biricik aşkım! Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yasamak Sevgililer günün kutlu olsun! Sana dürüst bir kelebek uçurdum, dağları denizleri astı seni buldu, yanağına küçücük bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun! 1549104923 1549104923 istesize14subat2019sevgililergunuaskmesajlari5c55772067e64istesize14subat2019sevgililergunuaskmesajlari5c55772067e64 istesize14subat2019sevgililergunuaskmesajlari5c55772067e64 Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir Simdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum Sana yıldızlar dek yakın elde etmek isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar değin yakin olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakin almak isterdim oysa beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanına Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük armağan odur bana Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla ufak melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun! Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum Sevgililer günün kutlu olsun Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle bakmak isterler Yanı hissetmek isterler Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum Sevgililer günümüz kutlu olsun! Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin… Bil ancak çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun! Hanı en hoş aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana! Sevgililer günü kutlu olsun bir tanem, seni fazla seviyorum Gözlerin çay kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana… Nasıl ancak uzaktaki yıldız aydınlık gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hanı en güzel asklar imkânsız kazanç ya insana, imkânsız olduğun için tutkunum sana Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın derinliklerinde ama huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin… Bil ama fazla özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun! Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum Mavi gözlerini özlüyorum Sevgililer günün kutlu olsun Hadi gel tut ellerimi! Benimle ast! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım nice yıllara hayatımın gülü hayatımın son baharı, sensiz geçmiyor günüm sensizde olmuyor iyiki varsın ve sevgililer günümüz kutlu olsun Hadi Gel Tut Ellerimi! Benimle Tabi! Benimle Meydan Oku Her Çaresizliğe! Benimle Uyu Benimle Uyan Aşkım Bu Arada Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun aşkım bir tanem senin gününü her 12 ay kutluyorum bilki bir gün Kutlamadıysam o gün neler olacağını ben bile düşünemiyorum sırası gelmişken 12 aydayız sevgililer günü kutlu olsun Seni yıldızlara benzetiyorum onlar değin etkileyici,çekici ve güzelsin fakat aranızda tek ayrım var onlar milyonlarca sen benim için bir tanesin 1549104923 1549104923 istesize14subat2019sevgililergunuaskmesajlari5c5577206cc38istesize14subat2019sevgililergunuaskmesajlari5c5577206cc38 istesize14subat2019sevgililergunuaskmesajlari5c5577206cc38 Tamam sevgiliniz değil bütün size göre bugün diye bi gün de yk Bitmiş sakin sakin sende Bizdensin dostum Sana dürüst bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağınaufacık bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun! Ne süre tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne süre gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer Sevgililer günün kutlu olsun! Bitanesi Sana bahçeden gül yok güneşten atom koparıp getirmek istiyorum fakat kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Sevgililer günün kutlu olsun Seni Seven canından Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye karşı taraf ne de kimse sana rakiptir Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yansızlığımı, çaresizliğimi yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin… Sevgililer günün kutlu olsun! Güneşin doğduğu da bir reel battığı da… Kalbimin attığı da bir reel, günün bittiği de… Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en büyük hakiki… Ayrılık küçük sevgileri öldürür lakin büyük sevgileri güçlendirir Tıpatıp rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim Nice sevgililer günlerinde birlikte almak dileğiyle Sevgililer günün kutlu olsun biricik aşkım…  

858,556Konular
982,096Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt