Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İsrail'e Twitter Desteği

İsrail'e Twitter Desteği
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bugun okuduğum haberi sizlerle paylaşmak istedim Eğer bu kanlı saldırıyı, şu gunlerde fazlasıyla populer olan sosyal paylaşım sitesi twitter destekliyorsa yazıklar olsun!!! deyip hemen hesabımı kapatacağım Sizlerinde aynı hassasiyeti gostereceğinize eminim
İsrail'in kanlı baskınına uğrayan Ozgurluk Filosu'nun İngilizce adındaki 'flotilla' sozcuğu Twitter'ın arama motorunda gorunmuyor

Gazzeye insani yardım taşıyan ve İsrail askerleri tarafından saldırıya uğrayan Freedom Flotilla, Twitterın en populer sozcukler listesinde uzun sure gorunmedi! Dahası oğle saatleri itibarıyla Twitterdaki arama motoruyla 'flotilla' sozcuğu aratıldığınsa sonuc alınamıyor

Twitter sayfasındaki arama kutusuna flotilla sozcuğu girilip bu sozcuğun gectiği twitlerin sıralanması istendiğinde sonuclar verilmiyor, mevcut sayfada herhangi bir değişiklik olmuyor

Halbuki Twitterdaki trendleri olcen Trendistic sitesine gore son 32 saattir Twitterda flotilla sozcuğu gecen twitlerin sayısı ilk uc icinde bulunuyor

Twitter'da acılan 'FreedomFlotilla' başlığı ise oğle saatlerinde listeye girebildi Ancak ayrı aratıldığında 'flotilla' sozcuğu hala sonuc vermiyor Gazze'ye yardım taşıyan Freedom Flotillo Barış Filosu adındaki 'flotillo', 'kucuk filo' anlamına geliyor

İnsanlıktan nasibini almamış cani İsrail'i lanetliyoruz Anlaşılıyor ki Twitter gibi Sosyal Ağlar da Siyonist gucler tarafından yonetiliyor

ntvmsnbc​

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt