Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İsmail YK One Minute şarkı sozleri

İsmail YK One Minute şarkı sozleri
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İsmail YK one minute sozleri
One minute İsmail YK şarkı sozu

Hey baby one minute
bekle beni aaaaa
Sen istersinde ben gelmem mi
Bilirsin yaaa
benim aşkı bana
Tatlı yapmış ammaaaa
Geleceğim yanına az kaldı
Sıkı dur

Seviyorum deli gibi
Geriye bakmam
Sensiz olamam
Hayatımın anlamı gucu sensin
Kimseden korkmam
Sende beni istiyorsun
Sabret bebeğim
Sıkı dur

Sen nerdeysen ben ordayım
Biliyorum aklındayım
Acele etme biraz sabret
Geliyorum one minute

Hey baby one minute
bekle beni aaaaa
Sen istersinde ben gelmem mi
Bilirsin yaaa
benim aşkı bana
Tatlı yapmış ammaaaa
Sıkı dur

Sen nerdeysen ben ordayım
Biliyorum aklındayım
Acele etme biraz sabret
Geliyorum one minute

Kalbin duysun bu sesimi
Sana olan sevgimi
One minute dedim ama

Similar threads

İsmail YK One Minute şarkı sozleri, one minute şarkısı ismail yk, 2019 İsmail YK One Minute şarkısı One Minute One Minute Hey beybi one minute Bekle beni ah Sen istersinde gelmemmi Bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış amman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
ismail yk one minute şarkısının sozleri ismail yk one minute şarkı sozu One Minute One Minute Hey beybi one minute Bekle beni ah Sen istersinde gelmemmi Bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış amman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi geriye bakmam Sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
İsmail YK Kudur Baby İsmail YK Kudur Baby şarkısı İsmail YK Kudur Baby şarkı sozu Kudur baby haydi yolla beni salla salla baby bak ne hala koydun beni kudur kudur baby sen kudurttun beni salla salla baby of yandım amman aman kudur baby haydi yolla beni salla salla baby bak ne hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İsmail YK Patlat Gitsin Şarkısı İsmail YK Patlat Gitsin Şarkı Sozu Kafama koydum bir kere ne derlerse desinler sonu olum de olsa da yapacağım ben bir kere zamanını bekliyorum ocumu ben alacağım koz hele bir elime gecsin onları ben yakacağım patlat gitsin beklediğim zaman geldi koz şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İsmail YK Kıskandın mı İsmail YK Kıskandın mı şarkısı İsmail YK Kıskandın mı şarkı sozu Beni terk eder etmez birine kondun kıskandın mı kız sende daha daha Guzelini buldum catladın mı kız suc Bende değil sen kaşındın catladınmı Kız ben hep yalvardım sen inatcıydın Kıskandın mı kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,766Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt