Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İrem Derici Soz Bitti şarkısı O Ses Turkiye 29 Ocak

İrem Derici Soz Bitti şarkısı O Ses Turkiye 29 Ocak
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
O Ses Turkiye İrem Derici 29 ocakta soylediği şarkı soz bitti
İrem Derici O Ses Turkiye 29 Ocak

İrem Derici Soz Bitti şarkı sozu

Yarından haber yok dun bitti
Saatler son gunu calip gitti
Yeminler yaslandi dudaklarda
Dugumlendi derken soz bitti

Vagonlar bi dolup bi bosaldi
Kuruyan gozlerim yine yasardi
Sarardi sirayla fotograflar
Ne hayatlar icimde kaldi

Unutursun icin yana yana
Unutursun olum sana bana
Zaman basip kanayan yarana
Unutursun,unutursun

Similar threads

Sertap Erener Soz Bitti şarkı Sozu Yarından haber yok dun bitti Saatler son gunu calıp gitti Yeminler yaşlandı dudaklarda Duğumlendi derken soz bitti Vagonlar bir dolup bir boşaldı Kuruyan gozlerim yine yaşardı Sarardı sırayla fotoğraflar Ne hayatlar icimde kaldı Unutursun icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Sertab Erener Soz Bitti nota,akor,tab Sertab Erener Soz Bitti şarkısı notası Soz Bitti şarkısı gitar akoru,tabı,notası imagessertaberenersozbittigitarnotasi5adaac030698d Am Em Yarından haber yok dun bitti Am Em Saatler son gunu calıp gitti F E Yeminler yaşlandı dudaklarda F Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
İrem Derici 22 ocakta soylediği şarkı haykıracak nefesim kalmasa bile O Ses Turkiye İrem Derici 22 Ocak O ses Turkiye İrem Derici Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkı sozu Her sabah uyandığında beni farzet yanında Boylece kolaylaşır herşey birden bakarsın gelirim aniden Fırsat verme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
İrem Derici 12 Şubat O Ses Turkiye İrem Derici 12 şubatta soylediği şarkı Masal O Ses Turkiye İrem Derici Masal şarkı sozu Zor olanı seviyor İnsan her defa Gerceği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik duşen Aşk kelimesinin Uzuleni ben Uzeniyse kalpte gizli 2x Biliyorum kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
O Ses Turkiye İrem Derici 12 şubatta soylediği şarkı Objection İrem Derici 12 Şubat O Ses Turkiye İrem Derici Objection şarkı sozu It's not her fault that she's so irresistible But all the damage she's caused isn't fixable Every twenty seconds you repeat her name But when it comes to...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt