Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sertab Erener - Soz Bitti gitar notası

Sertab Erener - Soz Bitti gitar notası
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sertab Erener Soz Bitti nota,akor,tab
Sertab Erener Soz Bitti şarkısı notası
Soz Bitti şarkısı gitar akoru,tabı,notası
imagessertaberenersozbittigitarnotasi5adaac030698d
Am Em
Yarından haber yok dun bitti
Am Em
Saatler son gunu calıp gitti
F E
Yeminler yaşlandı dudaklarda
F Em
Duğumlendi derken soz bitti

Am Em
Vagonlar bir dolup bir boşaldı
Am Em
Kuruyan gozlerim yine yaşardı
F E
Sarardı sırayla fotoğraflar
F Em
Ne hayatlar icimde kaldı

Am
Unutursun icim yana yana
Em
Unutursun olum sana bana
F
Zaman basıp kanayan yarama
G
Unutursun unutursun

Similar threads

Sertap Erener Soz Bitti şarkı Sozu Yarından haber yok dun bitti Saatler son gunu calıp gitti Yeminler yaşlandı dudaklarda Duğumlendi derken soz bitti Vagonlar bir dolup bir boşaldı Kuruyan gozlerim yine yaşardı Sarardı sırayla fotoğraflar Ne hayatlar icimde kaldı Unutursun icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Sertab Erener Bu Boyle akor,tab,nota Sertab Erener Bu Boyle şarkısı nota Bu Boyle şarkısı gitar akoru,tabı,notası imagessertaberenerbuboylegitarnotasi5adaabf73b348 Em Bm Bm7 Bm Bm7 O zor gunler solan guller eskidendi gecti D C Cadd9 O zaman aşık olduğum ruzgarlar esti esti gecti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Cem ozkandon bana gitar nota,akor,tab Cem ozkandon bana şarkısı notası don bana şarkısı gitar notası,akoru,tabı imagescemozkandonbanagitarnotasi5adaab50c1b74 Dm G Uzulurum yine Am G Resmini gorunce F G C Maziye bakarak Dm G Vazgecemem senden Am G Bir omur gecse boyle F G C...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Tuna Tabu Gozlerime Cizdim Seni akor,tab,nota Tuna Tabu Gozlerime Cizdim Seni notası Gozlerime Cizdim Seni şarkısı gitar notası,tabı,akoru imagestunatabugozlerimecizdimsenigitarnotasi5adaabdc26d29 Em G Geciyor gunler yine benden habersiz F Am G gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Yalın Herşey Sensin akor,tab,nota Yalın Herşey Sensin şarkısı notası Herşey Sensin şarkısı gitar notası,akoru,tabı imagesyalinherseysensingitarnotasi5adaab476dec2 Am Koydum sevinclerimi onume Dm G Am Baktım, hepsi sensin Yazdığım şiirlerin her hecesi Dm G Am Uzulduğum tum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt