Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İphone 5 E Muzik Yukleme Resimli Anlatım

İphone 5 E Muzik Yukleme Resimli Anlatım
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İphone 5 E Muzik Nasıl Yuklenir Resimli Anlatım

İphone 5'e muzik yuklemek icin:

Oncelikle iTunes programını bilgisayarınıza kurun

Telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve itunes programını acın

iTunes programında sol ust bolumundeki File New Playlist butonuna tıklayınız

imagesiphone5emuzikyuklemeresimlianlatim5b0337804d85e

Ardından bilgisayarınızda, muziklerin kayıtlı olduğu yeri acın iPhone ’a yuklemek istediğiniz muzikleri secip oluşturduğunuz Playlist ‘in icine atın

Sonra iTunes programının ust orta bolumunde bulunan Music bolumune tıklayın

imagesiphone5emuzikyuklemeresimlianlatim5b0337816093c

Sync music sekmesini işaretleyin ardından oluşturduğunuz listeyi tıklayın ve apply deyin

imagesiphone5emuzikyuklemeresimlianlatim5b03378274d88

Muziklerinizi İphonunuza yuklediniz

Kontrol icin İtunesun sol tarafındaki device bolumunde telefonunuza cift tıklayın ve yuklediğiniz muzikleri gorun

Similar threads

iphone 4'e muzik nasıl yuklenir iTunes ile iphone'a muzik yuklemek icin iPhone'a muzik yuklemek bildiğimiz yontemlerden biraz farklıdır Bu işlemi yapabilmeniz icin bilgisayarınızda iTunes programı yuklu olmalıdıriTunes programını buradan indirebilirsiniz İşlem Basamakları; 1 iTunes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
İphone 5 e Bilgisayardan Muzik Nasıl Atılır iPhone 5 muzik yuklemek bildiğimiz yontemlerden biraz farklıdırİphone 5 e Bilgisayardan Muzik atmak icin yapmanız gereken şey şoyle; Bu işlemi yapabilmeniz icin bilgisayarınızda iTunes programı yuklu olmalıdır iTunes programını buradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
İphone 4s'e muzik yuklemek icin yapmanız gereken şey iTunes ile iphone'a muzik yuklemek olacaktır iPhone'e muzik yuklemek bildiğimiz yontemlerden biraz farklı oluyor Bu işlemi yapabilmeniz icin bilgisayarınızda iTunes programı yuklu olması gerekmektedirDaha sonra aşağıdaki uygulamaları sırasıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Iphone 4s E Muzik Yukleme Nasıl Yapılır iTunes ile iphone'a muzik yuklemek icin iPhone'a muzik yuklemek bildiğimiz yontemlerden biraz farklıdır Bu işlemi yapabilmeniz icin bilgisayarınızda iTunes programı yuklu olmalıdıriPhone, iTunes aracılığı ile eşleştirilir Muzik, fotoğraf ve video...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
İphone 4s Muzik Yukleme Resimli Anlatım İphone 4S'e muzik yuklemek icin: imagesiphone4smuziknasilyuklenirresimlianlatim5b0335a364e66 Oncelikle telefonunuzu kullanacağınız bilgisayara İtunes yazılımını yuklemeniz gerekir BUnun ardından yapacağınız kucuk ayarlarla telefonunuza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt