Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İphone 4s Muzik Nasıl Yuklenir Resimli Anlatım

İphone 4s Muzik Nasıl Yuklenir Resimli Anlatım
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İphone 4s Muzik Yukleme Resimli Anlatım

İphone 4S'e muzik yuklemek icin:

imagesiphone4smuziknasilyuklenirresimlianlatim5b0335a364e66

Oncelikle telefonunuzu kullanacağınız bilgisayara İtunes yazılımını yuklemeniz gerekir

BUnun ardından yapacağınız kucuk ayarlarla telefonunuza muzik yukleyebilirisniz

imagesiphone4smuziknasilyuklenirresimlianlatim5b0335a47c52c

İtunesu yukledikten sonra telefonuzu USB kablosu aracılığıyla bilgisayara bağlayın

Bu aşamadan sonra bilgisayarınızda olan muzikleri telefonunuza uyklemek icin;

imagesiphone4smuziknasilyuklenirresimlianlatim5b0335a593a78

Dosyayı arşive ekle yada klasoru arşive ekle seceneklerinden birini secin

Klasoru ekle derseniz tum muzikleriniz yuklenecektir

imagesiphone4smuziknasilyuklenirresimlianlatim5b0335a69f420

Ardından telefonunuzu eşzamanlayarak muziklern tumunu aktarabilirsiniz

Similar threads

İphone 4s Müzik Yükleme Resimli Anlatım İphone 4S'e müzik üstüne atmak için: Ilk Önce telefonunuzu kullanacağınız bilgisayara İtunes yazılımını yüklemeniz gerekir BUnun gerisinde yapacağınız minik ayarlarla telefonunuza müzik yükleyebilirisniz İtunesu yükledikten sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
İphone 5 E Muzik Nasıl Yuklenir Resimli Anlatım İphone 5'e muzik yuklemek icin: Oncelikle iTunes programını bilgisayarınıza kurun Telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve itunes programını acın iTunes programında sol ust bolumundeki File New Playlist butonuna tıklayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Iphone 4s E Muzik Yukleme Nasıl Yapılır iTunes ile iphone'a muzik yuklemek icin iPhone'a muzik yuklemek bildiğimiz yontemlerden biraz farklıdır Bu işlemi yapabilmeniz icin bilgisayarınızda iTunes programı yuklu olmalıdıriPhone, iTunes aracılığı ile eşleştirilir Muzik, fotoğraf ve video...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Iphone 4s E Video Yuklemek İphone 4S'e video yuklemek icin İtunes programını bilgisayarınıza yuklemeniz gerekir Bundan sonra: USB kablosu ile telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın İtunes otomatik olarak telefonunuzu algılayacak ve device sekmesi altında goruntuleyecek Bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
İpade Nasıl Şarkı Yuklenir İpade Muzik Yukleme Oncelikle iPodlar, mp3′ler gibi masaustunden muziğin taşıyım mp3′e atma mantığıyla calışmıyor iPodunuza şarkı yuklemek icin oncelikle bilgisayarınıza iTunes u yuklemeniz gerekiyor iTunes u yukledikten sonra, iTunesu acıyoruz ve sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt