Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnşaat Ustası - hahaha

İnşaat Ustası - hahaha
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İnşaat Ustası hahaha inşaat ustası nedir Büyükşehir Belediyesi Kuruluşlarından KİPTAŞ'ın Genel Müdür Yardımcısı Belli Batur'a, şantiyelerden birinde meydana gelen bir kaza sonunda kazaya maruz kalan duvarcı ustasının yazdığı tutanak: Gül gül öldüminsaatustasihahaha5c56264624abdgifalt hahaha hahaha hahaha meleklerim sizlerde okuduğunuzda bana yargı vereceksinizinsaatustasihahaha5c56264628b68alt :p Stick Out Tongue :piha:insaatustasihahaha5c56264628b68alt :p Stick Out Tongue :piha:insaatustasihahaha5c56264628b68alt :p Stick Out Tongue :piha: *Meslek kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım Bunu yeterli görmeyerek, ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz acilen hastanede yatmama neden olaylar tıpkı aşağı anlattığım gibi olmuştur: Bildiğiniz gibi ben bir duvarcı ustasıyım İnşaatın 6 katındaki işimi bitirdiğim vakit biraz tuğla artmıştı, takriben 250 kg dek olduğunu tahmin ettiğim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu Aşağıya indim bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım, 6 kata çıktım ipi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya salladım Her Tarafta aşağıya indim ve ipi çekerek varili 6 kata çıkardım İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp bitmiş yukarı çıktım Tüm tuğlaları varile doldurdum Aşağı indim, bağladığım ipin ucunu çözdüm İpi çözmemle birlikte aniden kendimi havada buldum Nasıl bulmayayım ben takriben 70 kiloyum 250kg lik varil çabucak aşağıya düşerken beni yukarı çekti Heyecan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akil edemedim Yolun yarısında Doymuş varille çarpıştık Sağ iki kaburgamın burada kırıldığını sanıyorum Bütün yukarı çıkınca 2 parmağım iple beraber çıkrığa sıkıştı Parmaklarımda bu sırada kirildi Bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar etrafa saçıldı Varil hafifleyince bu sefer ben aşağıya inmeye varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yeniden varille çarpıştık Sol bacağımın kaval kemği de bu sırada kirildi Can havli ile ipi bırakmayı akil ettim Başımı yukarı kaldırdığımda bos varilin süratle üzerime geldiğini gördüm Kafatasımın da böyle çatladığını sanıyorum Bayılmışım, gözümü hastanede açtım Cenabı Hak'tan bütün kullarını böyle görünmez kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim  

858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt