Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İngilizce günlük nasıl yazılır?

İngilizce günlük nasıl yazılır?
0
454

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Günlük yazılırken uyarı edilecek zamandır Günlük yazar kişi, biten olayları yazdığı için: Simple Past zamanını kullanmalıdır

Subject + V2 + Object
Subject + didnt + V1 + Object

cümlelerin arasına then(daha sonra), afterward(sonra), also, moreover (ayrıca),
before(önce) gibi kelimeler ekleyebilirsin

Today I woke up beygir 630 I had my breakfast Then I went to school at 710
School end and I came back to home beygir 1225 I had my launch I studied my
lessons and I played computer games for 4 hours I watched TV at 515 I had my
dinner at 630 I watched Tv and I go to bed at 1030

daha ayrıntıya girebilirsiniz mesela matematik çalıştım (i studied math) ya da
ödevimi yaptım (I did my homeworks) yada şu diziyi izledim haber izledim ya da
şu oyunu oynadım gibi *

Similar threads

Gunluk yazılırken dikkat edilecek zamandır Gunluk yazan kişi, biten olayları yazdığı icin: Simple Past zamanını kullanmalıdır Subject + V2 + Object Subject + didnt + V1 + Object cumlelerin arasına then(sonra), afterward(daha sonra), also, moreover (ayrıca), before(once) gibi kelimeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
ingilizce hikaye özetleri kısa, The Moving Susan and Henry have a nice house They moved into the house cilt years ago They like it very much It has one big problem It is very small They have four rooms They have three children and two dogs The children are seven, nine, and twelve years old...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Present Perfect Tense Olumlu ve Negatif Tümce Örnekleri Olumlu Cümleler I have been to Moscow (Moskovada bulundum) You have finished the exercise (Alıştırmayı bitirdin) He has just gone home (O, biraz önce evden çıktı) She has already had a holiday this year (O bu yıl çoktan tatile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Bir Günün anlatılması ingilizce İngilizce olarak bir gününü anlatma My name is Deborah Lynn Lewis I am a computer programmer, and I work for a technology company in the center of the city I graduated from the university three months ago, and this is my first job I like being...
Cevaplar
0
Görüntüleme
430
İngilizce de fazla kullanılan verbs fiiller accept : benimsemek I accept your conditions allow : müsaade etmek I allow you to go to the cinema ask : sormak I ask my teacher a question believe : itimat etmek I do anekdot (dont) believe your words borrow : ödünç almak I borrow money from...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt