Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İngilizce gunluk nasıl yazılır?

İngilizce gunluk nasıl yazılır?
0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gunluk yazılırken dikkat edilecek zamandır Gunluk yazan kişi, biten olayları yazdığı icin: Simple Past zamanını kullanmalıdır

Subject + V2 + Object
Subject + didnt + V1 + Object

cumlelerin arasına then(sonra), afterward(daha sonra), also, moreover (ayrıca),
before(once) gibi kelimeler ekleyebilirsin

Today I woke up at 630 I had my breakfast Then I went to school at 710
School end and I came back to home at 1225 I had my launch I studied my
lessons and I played computer games for 4 hours I watched TV at 515 I had my
dinner at 630 I watched Tv and I go to bed at 1030

daha ayrıntıya girebilirsiniz orneğin matematik calıştım (i studied math) ya da
odevimi yaptım (I did my homeworks) yada şu diziyi izledim haber izledim ya da
şu oyunu oynadım gibi

Similar threads

Günlük yazılırken uyarı edilecek zamandır Günlük yazar kişi, biten olayları yazdığı için: Simple Past zamanını kullanmalıdır Subject + V2 + Object Subject + didnt + V1 + Object cümlelerin arasına then(daha sonra), afterward(sonra), also, moreover (ayrıca), before(önce) gibi kelimeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
455
ingilizce hikaye ozetleri kısa, The Moving Susan and Henry have a nice house They moved into the house ten years ago They like it very much It has one big problem It is very small They have four rooms They have three children and two dogs The children are seven, nine, and twelve years...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Present Perfect Tense Olumlu ve Olumsuz Cumle Ornekleri Olumlu Cumleler I have been to Moscow (Moskovada bulundum) You have finished the exercise (Alıştırmayı bitirdin) He has just gone home (O, biraz once evden cıktı) She has already had a holiday this year (O bu yıl coktan tatile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
386
Mevlana ’nın Hayatı ingilizce ingilizce Mevlana ’nın Hayatı mevlananın ingilizce hayatı nedir? Mevlana imagesmevlananiningilizcehayati5afcb6ef62d6c Mevlana was born in the city of Belh of the Horasan country which falls within the boundaries of current Afghanistan, on September 30...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Başarılı Olmanın Yolları İngilizce Determine your goals For success, students need to know what is the purpose of life, what you're expecting Absolute measure of being successful is a good one and get into university, to have a profession that is the envy of everyone Human beings are...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt