Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

imza

imza

Similar threads

slm imaza resmini yukleyemiyorum lutfen yardım şimdn tşkkr edrm imagesimza5ad3515fce6dd
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Slm Ben Fifa Oynuyuom ve sezonu bitirdiğimde bir yazı geliyor diyor ki (devam etmeeniz icin eastore girin diyor diğerını anlamıyorum) ne yapacagımı bilmiyom bu sorun herkezde var sanırım siz bilyorsanız yardımcı olun lütfen tskrl edrm
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
slm herkese bn windowsu yeniden kurdum fakat vegas 2 yi açamıyorum registy key lerini istiyor normalde bütün oyunların alırım ama bunu unutmuşum şimdi oyunu açamıyorum dvdside yok yeniden yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz ustalar
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
öncelikle meraba arkadaşlar ben bi kızdan hoşlanıyorum 17 yaşndaym 10 yıldır arkadaşız fakat son 2 3 aydır ondan hoşlanıyorum ama açılamıyorum açıldıktan daha sonra onu kaybetmekten korkuyorumson 1 2 haftadır aramız daima msj atıyo fln lakin neyapmalıyım lutfen destek edinşmdiden teşekkr edrm
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
slm arkadaşlar, win xp yükleyemiyorum hata veriyocd'den dosyaları yüklerken bi hata çıkıyo ve bi dosya adı veriyo yüklenemedi diyodevam etmek için enter'a atlamak için esc'ye basın diye bi ekran çıkıyobu ekranın çıkmasının sebebi olarak cd nin bozuk olması diye düşündüm ama bu cd den bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt