Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çocukluktan beri arkadaşız nasıl açılabiliri??

Çocukluktan beri arkadaşız nasıl açılabiliri??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
öncelikle meraba arkadaşlar ben bi kızdan hoşlanıyorum 17 yaşndaym 10 yıldır arkadaşız fakat son 2 3 aydır ondan hoşlanıyorum ama açılamıyorum açıldıktan daha sonra onu kaybetmekten korkuyorumson 1 2 haftadır aramız daima msj atıyo fln lakin neyapmalıyım lutfen destek edinşmdiden teşekkr edrm

Similar threads

Arkadaşlar benim şöyle bir durumum var Bi kız var lise 1 e gidiyor ben ise lise 2 aramız çocukluktan beri arkadaşız daha açık konuşmak gerekirse 9 yıldır falan defalarca beraberdik herneyse ilk aşık olduğumda kıza söyledim birşey demedi Cevap vermiyecekmisin dediğimdede defalarca geçiştirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım fakat bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım çok güzeldi okul başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım lakin bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım fazla güzeldi mektep başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt