2019 İlköğretim Haftası İle İlgili Veciz Sözlerden Bazıları İlköğretim Haftası Güzel Sözler İlköğretim Haftası ile İlgili Özlü Sözler Sevgili melekler, okulların açılmasına kısa bir süre kala İlköğretim Haftası için de kutlamalar yapılacak Bu haftada okunabilecek İlköğretim Haftası ile İlgili Özlü Sözler paylaşmak istiyoruz sizlerle 1549100346 1549100346 2019ilkogretimhaftasiileilgiliozlusozlerdenbazilari5c55653ebb4922019ilkogretimhaftasiileilgiliozlusozlerdenbazilari5c55653ebb492 2019ilkogretimhaftasiileilgiliozlusozlerdenbazilari5c55653ebb492 Hiç bilenle bilmeyen bir tutulur mu? (Hz Muhammed) Esas ve babaların çocuklarına bırakacakları en büyük miras; eğitimdir (Hz Muhammed) İnsanı vaktinden önce yıpratan bir şey varsa o da tembelliktir(Hz Ali) Bir milletin hakiki kurtuluşu oysa Ulusal Eğitimle olur (Atatürk) Ağaç yaşken eğilir Bilgisiz insan, meyvesiz ağaca aynı Milletimizi hakiki saadete ulaştıracak irfan ordusudur İlköğretim davası, insan olma, halk olma davasıdır En manâlı ve bereketli vazifelerimiz, ulusal eğitim işleridir Yurt kalkınmasının temeli ilköğretimdir Öğrenim, aklın gücünü geliştirir Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır İlköğretim geleceğin temelidir Bilgisiz insanın dostluğundan, akıllı insanın düşmanlığı daha iyidir Okul gençliğe; insanlığı, saygıyı, ulusu ve ülkeyi sevmeyi öğretir İlköğretimin değerini her yurttaşa izah etmek milli bir görevdir Haberdar Olan, bilmeyenden sorumludur Bilmek çağrıda bulunmak, yerine getirmek demektir Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli kültürdür Mektep, uygarlığın geliştiği yerdir Bir okul açılırsa, bin cezaevi kapanır Okulları olan bir milletin istikbali emniyettedir Mektep bir anne gibidir, bizi sever ve yetiştirir Okul, hayata hazırlanış değil, hayatın ta kendisidir