İlköğretim Haftası İle İlgili Fazla Güzel Şiirler 2019 İlköğretim Haftası Şiirleri İlköğretim Haftası İle İlgili Şiirler Sevgili melekler, şurda okulların açılmasına artı bir zaman kalmadı İlköğretim okullarında bildiğiniz üzere okulların birincil haftası ilköğretim haftası olarak kutlanır O hafta içinde haftanın anlam ve önemini bildiren konuşlmalar yapılır, şiirler okunur Biz de o hafta içinde şiir okumak isteyen minik meleklerimiz için İlköğretim Haftası İle İlgili Şiirler paylaşmak istiyoruz Sevgili melekler, minik meleklerinize okutabileceğiniz 2019 İlköğretim Haftası Şiirleri bu sayfamızda, buyrun 1549100421 1549100421 ilkogretimhaftasiileilgilicokguzelsiirler5c556589e3b9filkogretimhaftasiileilgilicokguzelsiirler5c556589e3b9f ilkogretimhaftasiileilgilicokguzelsiirler5c556589e3b9f İlköğretim Haftası Hani oyun oynardım geçen yıl sokaklarda Şu Anda okullu oldum, karşımda kara tahta Öğretmenim anlattı, okumak çok güzelmiş Bu sayede bu ahali, tarihini öğrenmiş Birincil günden ben yemin içtim, çalışıp başarmaya Küçüğümü severek büyüğümü saymaya Türk’üm dedim, sonunda, gururla bağırarak Sanki uçtum o anda ne güzelmiş okumak Babam da söylüyordu, heyecan duymamıştım Okulun verdiği şevk evden daha yüceymiş Şimdi titredi tenim, kendimle barışığım Arkadaşlar, ben acilen okumaya aşığım Hakkı ÇEBİ İlköğretim Haftamız İlköğretim haftamız, Başladı bir sevinçle Çocuklar dalga dalga Cıvıldıyor bahçede Okulumuz açıldı, Coşkumuz doruklarda Hepimiz neşe ile Bağrıştık sınıflarda Ne denli özlemişiz Öğretmenlerimizi Kucaklaştık özlemle, Ayıramazlar bizi İlköğretim haftamız, Başladı bir neşeyle Yüce Önder Atatürk; Yüreğimiz seninle İlköğretim Haftası Yüzyıllarca susadık, Okumaya yazmaya Bütün dünya koşarken, Biz kalmışız pek yayalara ait Köylerimiz okulsuz, Şehirler okulsuzmuş Anadolu bakımsız, Anavatan yolsuzmuş Atatürk bir gün çıkıp, Milleti kurtarmasa, Yüzyıllar benzer gider, Biter miydi bu tasa ? Büyük bir ulus için, Geri kalmak ne acı… İlköğretim Haftası, Bir savaş başlangıcı İHakkı TALAS İlköğretim Haftası İlköğretim haftasını Kutlayalım defalarca birlikte Çalışmanın arkasını Bırakmayalım derslikte Çalışırsak kazanırız, Bilgilerle bezeniriz Kenetlenmiş bir toplumsak Sağlam olur düzenimiz Bakın açıldı okullar Cıvıl cıvıl tüm yollar Yarınını düşünenler Çocuğunu okuturlar İbrahim YILDIRIM İlköğretim Haftası Bu yıl da, neşe ile, Geldi, hoş haftamız Tekrar gönlümüze, Doldu, güzel haftamız Biziz onun amacı, Biziz onun inancı Başarıya varmada, Hep odur bize öncü… Ne sözü varsa bize, Olumludur, gerçektir Çünkü onun dileği, Bizleri yüceltmektir… Ulusun gür sesidir, İlköğretim Haftası, En büyük ilkesidir, İlköğretim Haftası… Tahsin BİLENGİLİN İlköğretim Haftası Kaldırımlar gülüyor! Sınıflar kahkahada! Okullar çiçek çiçek Umutla kaynamada! İşte açıldı yine Bilginin kapıları Ülkemin en bereketli En güzel yapıları Gitti kara bulutlar Semalarda güneş var! Yurdumun her yanına Cehaletle savaş var Annelerle babalar Gururla bakıyorlar Atatürk çocukları Okula akıyorlar! Emaneti devralan Birer nefer her biri Silip süpürecekler Ülkemden cehaleti! Kalmayacak tüm yurtta Okumayan, yazmayan Cahillik zincirini Sökeceğiz bu yurttan! Başöğretmen Atatürk Bu yolda önderimiz Gönlümüz inanç batmış Bilimdir rehberimiz İlköğretim bilginin En sağlam esas taşı Atamızdan armağan Tuttu bu modern aşı! Okuyup öğrenelim Çalışalım birlikte Güzel Cumhuriyeti Yükseltelim el ele Ali Koç Elegeçmez İlköğretim Haftası Okulları açıyor, Bize neşe saçıyor, Hafta sonu kaçıyor, İlköğretim Haftası Yaşın yediyse bitmiş, Okul çağın gelmiş tam, Bize en büyük bayram, İlköğretim Haftası Çocuklar seni ister, Veri yolunu göster, Tüm yurda ışık ver, İlköğretim Haftası Fahrünissa ELMALI