Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İki Bİlgisayar arasında modemsizz ağkurula bilirmi Nasıl ???

Hoş geldin! aydinz tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
İki Bİlgisayar arasında modemsizz ağkurula bilirmi Nasıl ???
0
153

Similar threads

FV İki bilgisayar arasında ağkurmak istiyorum ama nasıl yapılacagını bilmiyorum yardımmmmm şimdiden Tşk FV
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
FV İki bilgisayar arasında ağkurmak istiyorum ama nasıl yapılacagını bilmiyorum yardımmmmm şimdiden Tşk FV
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Öncelikle bilgisayar donanımlarından anlamadıgımı belirtmek istiyorum çünkü sorunumu tam olarak belirtemiyebilirim Sorunum şu pc yi açtıktan 1 2 saat sonra daha azda olabilir ve işlem sayısı arttıgı zaman özellikle oyunlarda ve bilgisayar kastıgı zamanlarpc kendi kendine aniden kapanıyor ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
yeni bir bilgisayar toplatmak istiyorum ama parçaları seçemedim yaklaşık fiyat ise 20002700 arası yardim ederseniz minnetler kalırım şimdiden teşekkürler not : oyun bilgisayari istiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
arkadaslar bende 2 tane harddisc var ama 1 tane bilgisayar var ve bi harddiscten digerine dosya atmam gerekiyor varmi acaba bunun bi yolu ? yani bi bilgisayarda iki harddisc calistirmak mumkunmu ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt