Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İddia Ediyorum Yazın Vazgeçilmez Pastası Olacak

İddia Ediyorum Yazın Vazgeçilmez Pastası Olacak
0
23

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
iddaa-ediyorum-yazin-vazgecilmez-pastasi-olacak.jpg

Tez Ediyorum Yazın Vazgeçilmez Pastası Olacak Tanımı İçin Materyaller

• 1 kase çilek
  • 3 adet muz
  • 2 paket petibör bisküvi
  • 2 paket kremşanti
  • 200 ml soğuk süt
  • isteğe bağlı damla çikolata

Sav Ediyorum Yazın Vazgeçilmez Pastası Olacak Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 200 ml soğuk sütümüzle kremşantiyi köpürünceye kadar çırpalım 2 paket petibör bisküviyi küçük küçük kırıp hazır olan kremşantiyle karıştıralım.
  2. Sonrasında çilek ve muzu ekleyip kalıbımıza alalım kalıba streç sinema yerleştirmeyi unutmayın.
  3. Hazır olan karışımı kalıba alırken boşluk bırakmadan bastıra bastıra yapın yoksa istenildiği üzere kalıba oturmaz.
  4. Hazır olan parfemizi en az 3 saat buzlukta bekletin servis etmeye hazır.

Similar threads

Pratik Sevgililer Pastası Tanımı İçin Materyaller Sütlü kısım için; 4,5 su bardağı süt1 su bardağı irmik1 yemek kaşığı nişasta1 su bardağı tozşeker1 adet yumurta sarısı1 paket vanilya1 tatlı kaşığı tereyağı Vişneli kısım için; 2 su bardağı hazır vişne suyu1 su bardağı su2 yemek kaşığı nişasta1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Üç Renk Pastası Tanımı İçin Materyaller Tabanı ve ortası için; Petibör bisküvi ( sade ve kakaolu ) Orta kreması için; 1 litre süt3 yemek kaşığı nişasta3 yemek kaşığı un1 su bardağı toz şeker1 paket vanilya1 yemek kaşığı tereyağı Kakaolu kısmı için; 3,5 su bardağı sütKakaolu puding Üzeri için; 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Bahar Pastası Tanımı İçin Malzemeler 1 paket sade pandispanya1 paket kakaolu pandispanya İç materyali için; 1 paket kakaolu pasta kreması1 su bardağı soğuk süt3-4 adet muz Kekleri ıslatmak için; 1 su bardağı soğuk süt1 tatlı kaşığı şeker Üzeri için; 1 paket kakaolu krem şanti25 adet pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Doğum Günü Pastası Tanımı İçin Malzemeler Pandispanya için; 3 tane yumurta1,5 çay bardağı toz şeker5,5 yemek kaşığı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu Ara kreması için; 1 paket sıvı krema2,5 su bardağı süt1 su bardağı toz şeker120 gram tereyağ yahut margarin1 su bardağı un Üzeri için; 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Malaga Pastası Tanımı İçin Gereçler Keki İçin 2 adet yumurta1 çay bardağı şeker1 çimdik tuzVanilyaYarım çay bardağı sütYarım çay bardağı sıvıyağı2 yemek kaşığı kakao1,5 su bardağı elenmiş un1 paket kabartma tozu Kreması İçin 500 ml. sütVanilyaYarım su bardağından bir parmak fazla şeker2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt