Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İc huzursuzluğu icin dua

Hoş geldin! rozenna11 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
İc huzursuzluğu icin dua
0
209

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İc huzursuzluğu icin dua

Bismillahirrahmanirrahim
Euzu bi kelimatillahit tammati min ğadabihi ve ıkabihi ve min şerri ıbadihi ve min hemezatiş şeyatıyni ve en yahdurun

ANLAMI:

Allah'ın bana kızmasından, kulların kotuluklerinden, şeytanın vesveselerinden ve bana kurduğu tuzaklardan Allah'ın tam kelimelerine sığınırım

Similar threads

İç huzursuzluğu için dua Bismillahirrahmânirrahîm Euzu bi kelimatillahit tammati min ğadabihi ve ıkabihi ve min şerri ıbadihi ve min hemezatiş şeyatıyni ve en yahdurun ANLAMI: Allah'ın bana kızmasından, kulların kötülüklerinden, şeytanın vesveselerinden ve bana kurduğu tuzaklardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Huzursuz Olduğunuzda Okuyabileceğiniz Dua Huzursuzluk İcin Okunaca Dua Kendinizi huzursuz hissettiğiniz zaman evnizde ailenizde bir huzursuzluk yaşadığınız zaman okumanız tavsiye edilen bir duaHuzursuzluk icin okunacak dua icinde bulunduğumuz durumda bize yardımcı olabilecek en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Uykudan korkan icin ve Uykusuzluğa karşı Okunacak Dualar Uykudan korkan icin okunacak dua Peygamber Efendimiz uykuda korkanlar icin şu duayı okumalarını tavsiye buyurmuşlardır Euzu bikelimatillahittammeti min gadabihi ve ikabihi ve şerri ibadihi min hamezatişşeyatini ve en yahdurUn...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Sıkıntılı Olduğunuzda Okuyabileceğiniz Dua Tedirginlik İçin Okunaca Dua Kendinizi tedirgin hissettiğiniz zaman evnizde ailenizde bir huzursuzluk yaşadığınız zaman okumanız nasihat edilen bir duaTedirginlik için okunacak dua içinde bulunduğumuz durumda bize muavin olabilecek en büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
gece korkanlar icin dua, Korku Duası gece korkan cocuğa okunacak dua E'Uzu bi'kelimatillahittammeti min gadabihi ve ıkabihi ve min şerri ibadihi ve min hemezatişşeyatiyni ve en yahdurUn MANASI: Allah'ın gazabından ıkabından insanların şerrinden şeytanların vesvese ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt