Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Huzursuz Olduğunuzda Okuyabileceğiniz dua

Huzursuz Olduğunuzda Okuyabileceğiniz dua
0
201

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sıkıntılı Olduğunuzda Okuyabileceğiniz Dua

Tedirginlik İçin Okunaca Dua

Kendinizi tedirgin hissettiğiniz zaman evnizde ailenizde bir huzursuzluk yaşadığınız zaman okumanız nasihat edilen bir duaTedirginlik için okunacak dua içinde bulunduğumuz durumda bize muavin olabilecek en büyük etkendir

Tedirginlik için okunacak dua yazımzıda yer almaktadır

İçinde dehşet, nefret edilen şey ve tedirginlik hissi duyulduğunda şu dua da okunabilir:

Euzü bi kelimatillaha'ttammati min gadabihi ve şerri ibadihi ve min hemezatişşeytani ve en yehdurun

Huzursuzluk için okunacak duanın anlamı;

Allahın bana kızmasından, kulların kötülüklerinden, şeytanın vesveselerinden ve bana kurduğu tuzaklardan Allah'ın tam kelimelerine sığınırım

Duanın açıklaması ise şöyledir;

Hz Halid bin Velid (ra) bir gün Peygamber Efendimize (tez) gelerek:

Ya Resulallah, içimde dehşet ve sıkıntı var, insanlardan yürüyüp gitmek istiyorum dedi Peygamber Efendimiz (sav) Ona Yatacağın süre bu duayı okursan, o hallerden kurtulursun buyurmuştur

Böyle durumlarda bu duaya sabahleyinakşam pak bir niyetle minimum yedi gün devam edilmesi önerilmiştir *

858,505Konular
982,766Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt