İbo Show'da geçtiğimiz haftanın konukları Türk Sanat ve Halk Müziği'nin dev isimleri olmuştu. Düet kısmında İbrahim Tatlıses'in yanında durabilmek için verilen çaba ise programa damga vurmuştu. Bu çaba içerisinde yer alan Ayşe Mine ile Gülden Karaböcak ortasında yaşanan bu olayın yankıları sürmeye devam ediyor.
Her hafta birbirinden farklı isimleri ağırlayarak haftaya damga vuran İbo Show programında geçen hafta Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz üzere değerli sesler konuk olmuştu. Programın bir kısmına ise sanatkarların İbrahim Tatlıses'in yanında durup müzik söyleme çabaları damga vurmuştu. Toplumsal medyada da gündem olan o olay, Ayşe Mine ile Gülden Karaböcek ortasındaki bir hasımlığı de ortaya çıkardı.
Ayşe Mine, Tatlıses'in yanına girebilmek için Faruk Tınaz'ı ekarte etti. Fakat daha sonra Karaböcek'in bulunduğu yeri istedi. Tatlıses'in yanında bir türlü yer bulamayan Mine küsmüştü. Ünlü sanatçı, Gülden Karaböcek'in kendisini düet kısmında ittiğini tez etti.
1984 yılı İzmir Fuar'ında ortalarında bir hasımlık olduğunu söyleyen sanatçı, 'Yayında beni itti. Ben de üzüldüm, uzaklaştım. Manzaralarda var. Bu işin peşini bırakmayacağım.' dedi. Karaböcek ise, 'Ben kimseyi itmedim. Bilerek yapılmış bir şey yok. Kendi kendine uzaklaştı. Gereksiz bir tartışma.' karşılığını verdi.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.