Hollandaca Hoş Sözler Mesajlar Hollandaca Hoş Sözler Hollandaca Hoş Mesajlar, Sevgili melekler, bu yazımızda Hollandaca hoş söler, mesajlardan bazılarını anlamlarıyla sizlerle paylaşıyoruz meleklerhollandacaguzelsozlermesajlar5c55701f42c2aalt 1549103131 1549103131 hollandacaguzelsozlermesajlar5c55701f72e0dhollandacaguzelsozlermesajlar5c55701f72e0d hollandacaguzelsozlermesajlar5c55701f72e0d Ik wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelt ik het meteen Sevginin ne kavrama geldigini bilmiyordum ama seni gorunce anında hissettim De wereld is mooier met jou! Dünya seninle güzel Ik wou je mijn hart geven maar dat ging nietwant je had m'n hart al gestolen Sana kalbimi atamak istiyordum fakat olmadı çunki sen kalbimi çaldın Liefde is als oorlog : gemakkelijk te beginnen, maar moeilijk te beeindigen Aşk savaş gibidir: başlaması basit lakin bitirmesi şiddet Er is geen sms ter wereld die kan beschrijven hoeveel ik van jou hou Dünyada seni ne kadar sevdiğimi anlatabilen bir mesaj yoktur Een vlinder kan niet zonder vleugels , een ibeer kan niet zonder kou en ik, ik kan niet zonder jou Kelebek kanatsız yapamaz, kutup ayısı soğuksuz yapamaz, ben, ben sensiz yapamam Zonder jou heeft mijn leven geen zin Sensiz hayatimin tadi olmaz Je moest eens weten hoe gelukkig ik ben als ik naar je kijk Sana baktikça ne kadar mutlu oldugumu bir bilsen