Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hepimizin Sevdiği Kuymak

Hepimizin Sevdiği Kuymak
0
100

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111

Hepimizin Sevdiği Kuymak Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • Yarım su bardağı su (unun cinsine nazaran su artırılabilir)
  • 200 gram kadar kaşar peyniri ve çeçil peyniri karışık
  • Yeteri kadar tuz

Hepimizin Sevdiği Kuymak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelik olarak bir sahanda tereyağını yakmadan eritiyoruz.
  2. Eridikten sonra mısır unuyla tuzu ekliyoruz ve biraz kavuruyoruz.
  3. Kavrulduktan sonra suyumuzu ek ediyoruz.
  4. Kıvamlaşmaya başlayınca peynirlerimizi ek ederek kısık ateşte pişirmeye devam ediyoruz.
Afiyet olsun ????

Hepimizin Sevdiği Kuymak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Kuymak Tanımı İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı tereyağı4 yemek kaşığı mısır unu1 bardak su1 tatlı kaşığı tuzÇeçil peyniri Kuymak Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir tava ya öncelikle tereyağımızı alıyoruz ve eritiyoruz. Daha sonrasında mısır unumuzu ekliyoruz üç dk kavuruyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Kuymak Tanımı İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı mısır unu1 su bardağı su1 dolu yemek kaşığı tereyağı1 kase kadar çeçil peyniri (Farklı kaşar yahut kolot peyniriyle falanda karıştırabilirsiniz)Tuz (Damak tadınıza göre) Kuymak Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle teflon tavaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Kuymak Tanımı İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı tereyağı4 yemek kaşığı mısır unu2 su bardak su1 tatlı kaşığı tuzÇeçil peyniri Kuymak Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle bir tavaya tereyağımızı alıyoruz ve eritiyoruz. Daha sonra mısır unumuzu ekliyoruz üç dakika kavuruyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Uzayan Kuymak Tanımı İçin Materyaller 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı1 tepeleme yemek kaşığı mısır unu1 su bardağı oda ısısında su1 kase kadar kuymak peyniri1 silme tatlı kaşığı tuz1 çay bardağı sıcak su Uzayan Kuymak Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Tereyağını mümkünse bakır bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Mıhlama (Kuymak) Tanımı İçin Gereçler 2 yemek kaşığı mısır unu2 yemek kaşığı tereyağı1 su bardağı soğuk su1 su bardağı rendelenmiş mıhlama peyniriTuz Mıhlama (Kuymak) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle tavaya tereyağını koyuyoruz ve eritiyoruz. Eridikten sonra mısır ununu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt