Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazır Cevap Ünlüler

Hazır Cevap Ünlüler
0
72

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Hazırlanmış Cevap Ünlüler

Bir Takım ünlülerin bazı sorulara verdikleri hazır cevaplar yada aldıkları cevaplar

Sokrates bir gün yürürken , tek kişinin geçebileceği dek uzaklık olan bir mevkiide dönemin soylularından biriyle karşı karşıya gelir ve ikisi de durur Kısa bir zaman bakıştıktan sonradan :Asilzade: Ben senin gibi pis bir zavallıya yol vermem!Sokrates: Ben veririm

Bir toplantıda bir genç Mehmet Akif'i küçük düşürmek için sorar; Affedersiniz, siz veteriner misiniz? Mehmet Akif'in cevabı; Evet, bir yeriniz mi ağrıyordu

Kulaklarının büyüklüğü ile meşhur Galileo'ye hasımlarından biri: Efendim, demiş Kulaklarınız, bir insan için azıcık büyük değil mi?Galileo: Içten, demiş Benim kulaklarım bir insan için azıcık büyük fakat, seninkiler bir eşek için fazla minik sayılmaz mı?

Show tv'deki ateş hattı programında reha muhtar prens charles'ın müslüman olduğu yönündeki söylentileri eleştirmektedir Konuyu diyanet işleri başkanıyla tartışmaktadır:Efenim prens Charles'ın müslüman olduğunu söylüyorlar Peki fakat o kadar bir adamdan müslüman olur mu? Olur tabi neden olmasın? Lakin efenim nasıl olur? Reha bey siz müslüman mısınız? Emrindeki müslümanım efendim Siz namaz kılıyor musunuz? Hayır Oruç tutuyor musunuz? Hayır Içki içiyor musunuz? Evet E sizden nasıl müslüman oluyorsa, ondan da en düşük sizin kadar müslüman olur

Muhabir: Müslüm bey, Hakan Taşıyan için arabeskin yeni peygamberi diyorlar Ne diyorsunuz?
Müslüm Gürses: Ben pek bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum

Yavuz Sultan Selim seferleri bakımlı tutarmış Vezirin teki de inatla soruyomuş nereye sefere gidiyorsunuz diye Yavuz Sen sır tutmasını bilir misin? Vezir Evet hünkarım, bilirim Yavuz Ben de

Fatih Altaylı, Erman Toroğlu için: O kabzımal futboldan ne anlar oysadeyince
Erman Toroğlu: Ben eski futbolcu ve hakemim futboldan anlarım, kabzımalım hıyardan da anlarım

*

858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt