Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayvanlar benim akrabalarım

Hayvanlar benim akrabalarım
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hayvanlar benim akrabalarım BEN İNSANLARDAN KORKUYORUM! 1548619594 1548619594 hayvanlarbenimakrabalarim5c4e0f4f041d6hayvanlarbenimakrabalarim5c4e0f4f041d6 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberlemansam5kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg LEMAN SAM, SON YILLARDA YAŞAMINI İZOLE ETMESİNİN EN BÜYÜK NEDENLERİNDEN BİRİNİN İNSANLARDAN KORKMASI OLDUĞUNU SÖYLEDİ SAM, 'HAYVANLAR BENİM AKRABALARIM ONLARDAN KORKMAM AMA İNSANLARDAN KORKUYORUM' DEDİ 24 kanalında Hakan Çelik'in 'Moderatör' programının konuğu Leman Sam oldu Fazla pozitif televizyon programlarına misafir olmayan Leman Sam, Hakan Çelik'in sorularını samimi olarak yanıtladı Hayattaki tek korkusunun 'İnsan' olduğunu söyleyen Leman Sam, hayvanları ise akrabası olarak gördüğünü belirtti Sam, korkusunun nedenini ise şöyle anlattı: 'Benim bir tek korkum var; ben insanlardan çok korkarım Bir dönem kendimi bilmiyordum Pembe gözlüklerim vardı Herkese fazla sevgiyle bakıyordum Bu mesleğe başlarken fazla saftım, fazla masumdum Pembe gözlüklerim kırılmamıştı Herkese iyi niyetle bakıyordum, hiç kimseden tehlike beklemiyordum Tehlikeleri gördükten sonradan en tehlikeli varlığın insan olduğunu anladım Hiçbir hayvandan korkmam, onlar benim akrabalarım Şempanzeler, atlar, eşekler, böcekler, aklınıza gelecek türlü hayvanlar benim akrabalarım' Hayatında korkmayacağı insan sayısının da bir avuç olduğunun altını çizen Leman Sam, böylece izole yaşamayı tercih ettiğini belirtti Sam, korkusunun maddesel bir nefret olmadığını da sözlerine ekleyerek mutsuz olmaktan, düş kırıklığına uğratılmaktan korktuğunu anlattı İnsanların maskeyle dolaştıklarını ve hakiki yüzlerinin görünmediği ifade eden Sam, 'Yüzünüze gülüyor, anlamazsınız ama bir hayvanın size kötülük yapabilme ihtimalini anlarsınız Yalnızca korktuğu için yapar Ben onu anlarım Aç olmadıkça ve korkmadıkça zarar vermez Ama insan o kadar yok, insan yalnızca egosunu memnun etme için veya içinde öldüremediği bir şiddet olduğu için musibet yapıyor' diye konuştu Ekonomik kriz beni mutlu etti çünkü Sadece Türkiye için yok, bütün dünyada 1950'lerden sonra insan ilişkilerinin yozlaşmaya başladığına aksan yapan Sam, dalga dalga yakında olacak olan hesaplı kriz ile ilgili olarak da şu değerlendirmeyi yaptı: 'Küreselleşme ve irtibat dolayısıyla her yer çok etkilendi Sevindiğim bir tek şey var küresel kapitalizmin düştüğü bu çukur beni bu son zamanlarda en mutlu eden şey Marks'ı her tarafta okumaya başladılar, lakin küresel ısınma konusunda artık fazla geç Doğrusu bugün başlasak, aman biz duralım desek de geri dönüşümü olmayan çok şey kaybettik' Televizyongazetesi  

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt