Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hatay Usulü Tepsi Kebabı

Hatay Usulü Tepsi Kebabı
0
90

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
hatay-usulu-tepsi-kebabi.jpg

Hatay Yordamı Tepsi Kebabı Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram kıyma
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım demet maydanoz
  • Karabiber
  • Tuz
  • Pul biber
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet patates
  • 3 adet domates
  • 3 adet biber

Hatay Yolu Tepsi Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Soğan sarımsak ve maydanozu mutfak robotu ile çekiyoruz.
  2. Kıymamızın içine çektiğimiz zerzevatları ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Fırın tepsimizin altına biraz salça sürüyoruz üzerine etimizi basıyoruz ve bıçakla dilimliyoruz.
  4. Üzerine patates domates ve biber ile süslüyoruz.
  5. Başka bi kaba salçamızı sıvı yağımızı ve suyumuzu ekliyoruz.
  6. Hazırladığımız salçalı suyu etimizin üzerine döküyoruz ve 200-250 derecede pişiriyoruz.Afiyet olsun.

Hatay Yolu Tepsi Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,505Konular
982,654Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt