Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Haseneyn

Haseneyn
0
173

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Allah'ım ben bu ikisini (Haseneyni) seviyorum, sen de sev Onları sevmeyeni sen de sevme (Hadîsi şerîfMüsnedi Ahmed ibni Hanbel)

Bir gün Resûlullah'ın yanına gitmiştim Haseneyn önünde oynuyorlardı Yâ Resûlallah!Bunları çok mu seviyorsun?dedim Nasıl sevmem? Bunlar benim dünyâda öpüp kokladığım iki Reyhânımdırbuyurdu (Ebû Eyyûbi Ensârî)

Similar threads

Garîb hastalanır, dört yanına bakınır da, tanıdık bir kimse göremezse, Allah onun geçmiş günâhlarını affeder (Hadîsi şerîfDeylemî) Dünyâda garîb veya yolcu gibi ol ve kendini ölmüş say (Hadîsi şerîfBuhârî, Müslim) Garîbler azdır Onları sevmeyenler çoktur (Hadîsi şerîfMüsnedi Ahmed bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
1 Sağlık, sıhhat, bedende hastalık bulunmaması Allahü teâlâdan âfiyet isteyiniz Îmândan sonra âfiyetten daha büyük nîmet yoktur (Hadîsi şerîfMüsnedi Ahmed bin Hanbel) Yâ Rabbî! Senden sıhhat ve âfiyet ve emânete hiyânet etmemek ve güzel ahlâk ve kadere rızâ göstermeyi istiyorum Ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Felak sûresi, Medînei münevverede nâzil oldu (indi) Beş âyeti kerîmedir İlk âyeti kerîmede geçen Felak kelimesi sûreye isim olmuştur Sûrede Allahü teâlâ; görünen ve görünmeyen, bilinen ve bilinmeyen bütün kötü şeylerden kullarının kendisine sığınmalarını, güvenilecek ve sığınılacak tek varlığın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Felak Sûresi Kur'ânı kerîmin yüz on üçüncü sûresi Felak sûresi, Medînei münevverede nâzil oldu (indi) Beş âyeti kerîmedir İlk âyeti kerîmede geçen Felak kelimesi sûreye isim olmuştur Sûrede Allahü teâlâ; görünen ve görünmeyen, bilinen ve bilinmeyen bütün kötü şeylerden kullarının kendisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Hz. Hasan (r.a.) Peygamber (s.a.v.) Efendimiz'in; "Cennet gençlerinin efendisi" diye tanıttığı iki sevgili torunundan biridir. O nur kandili Efendimiz'in neslini günümüze kadar devam ettiren, onun şefkat ve merhamet pınarından doyasıya içerek büyüyen bir gençtir. Halim, selim, cömert, sâkin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,500Konular
982,392Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt