Aksırma Sonrası Diyaloglar hapşuaaa, hapupu, hiyepşi pepsi abi elini ağzına kapatsana ulan ordan kaç basınç fışkırıyo biliyo musun, elin kırılır çeneni de kapat haaaapşu elhamdülillah yerhamiki allah yehdini ve yehdini kümüllah essalamü aleyküm ve rahmetullah essalamü aleyküm ve rahmetullah yallah sürücü yallah, povor mia cok ya$a var mı bildigin yontem? nasil yani? cok ya$amak icin diyom, ucuz, etkili $ey, ben yalnızca neyse, ****, sen de gor habuşieaa fazla yaşa hepberaber fakat farklı yerlerde alerjik bi hastalıktan nedeniyle 68 hapşurma sonrası habuşieaa e yeter be ** ciğeri çıkardın yeteeeer aa sende gör o zaman haaapsuuu! hep birlikte! olmaz kaynaklar sınırlı!!! ?! hiipçiiii! geber!! ?? hieapişuuu pardon anlayamadım? hapşuuuu! ohaaa!! duymadım sanma ulan azimcan ne trip adamsın be! abi ii güzel osur da nie kamufle edion ama? abşk lan nerdeyim ben ? neymiş arkadaşın günahları sevapları hadi sırada bekleyenler var aaa nası ya fazla yaşa demişti fakat cümbür cemaat sen duymamışsın arada ölüm meleği diye bi dost vardı o geber dedi emiri ben verdim biliyorum yani ya ühühü nası ya sana demedilermi hapşururken tutma nefesini falan burnunu falan kapatma diye aa demişlerdi yaa yaa emrindeki hadi anacım bekleme yapmıyalım hadi haapşşuuuu fazla yaşa abi karışma lan allahın işine, kızıyor sonra ha???? hapşu elhamdülillah (allah'a hamd olsun) yerhamukellah (allah'ın rahmeti üzerine olsun) yehdina ve yehdikumullah (allah bizi ve sizi hidayetinden ayırmasın) amin (anlıyorum) hapşurzatssst oha o ne lan pek afedersin