Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamilelikte Kafein Tuketimi

Hamilelikte Kafein Tuketimi
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hamilelikte Kafein
Hamilelikte Kafeinin Zararları
Hamilelikte Kafein Kullanımı

Kahve seven birisi olarak gebelikte yani hamilelikte kahve icmenin zararlarını merak ettim ve bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim sevgili anne adayları birlikte oğreniyoruz Hamilelikte Kafein Tuketimi'nin ne gibi zararları yada yan etkileri varmış

Cay, kahve ve kolalı icecek tuketimi sınırlanmalı mumkun olduğu kadar bitki cayları ve taze meyve suları icilmelidir Piyasada meyve suyu adı altında satılan konsantre meyve ve bol şeker iceren hazır iceceklerin vitamin değeri olmadığı gibi sizi şişmanlatmaktan başka bir işe yaramaz

Fazla miktarda kafein gebelikte kansızlığa ve duşuğe yol acabilir Kafein ayrıca kalsiyumun vucutta tutulmasını ve kullanılmasını engeller, kramplara sebep olur

imageshamileliktekafeintuketimi5af736b43b80f

Similar threads

Hamilelikte Kafein Hamilelikte Kafeinin Zararları Hamilelikte Kafein Kullanımı Kahve seven birisi olarak gebelikte yani hamilelikte kahve içmenin zararlarını merak ettim ve bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim sevgili anne adayları birlikte öğreniyoruz Hamilelikte Kafein Tüketimi'nin ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Hamilelikte bitki cayı Hamilelikte bitki cayı icilirmi? Hamilelikte bitki caylarının faydaları ve zararları neler Gebelikte Bitki Cayları Tuketin Gebeliğinizde gunluk sıvı ihtiyaclarınızı karşılamak icin siyah cay ya da kahve gibi iceceklerin yerine, daha faydalı olduğunu bildiğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Hamilelikte salep icmek sakıncalımı Gebelikte salep icmek Hamile kadının salep icmesi zararlımı Hamilelik doneminde en iyi tuketilecek sıvılar icme suyu, taze meyve suları ve suttur Bunun yanında sıcak icecek olarak yine sut, sıcak cikolata, salep gibi icecekler tercih edilmelidir Kolalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Hamilelik Boyunca Kahve İcmek Bebeğinizi Olumsuz Etkiliyor! Hamilelik Boyunca Kahve İcmenin Sakıncaları Neler? Hamilelik Boyunca Kahve İcmek imageshamilelikboyuncakahveicmekbebeginiziolumsuzetkiliyor5af7b8c76bb76 Ozellikle gebelik surecinde alınan aşırı kafeinin, bebeğinizin sağlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
Hamilelikte Bitki Cayları ve Şifalı Otlar Bitki Caylarının Hamileler İcin Yararları Bitki Caylarının Hamileler İcin Zararları imageshamileliktebitkicaylari5af787a7b19c1 HAMİLELİKTE BİTKİ CAYI VE ŞİFALI OT KULLANIMINA DİKKAT! Bitkisel caylar ve şifalı otlar hayatımıza gireli cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt