Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hakemİn Derbİde DÜdÜk Çalmadan Önce Dua Okumasi TartiŞiliyor..

Hakemİn Derbİde DÜdÜk Çalmadan Önce Dua Okumasi TartiŞiliyor..
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Derbide dua polemiği

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin genç hakemi Fırat Aydınus'un başlama düdüğü öncesi dua okumasının nedeninin aynı gece kutlanan Berat Kandili olduğu bildirildi 32 yaşındaki hakemin daha önceki maçlarında santra yuvarlağı içinde dua okuduğuna hiç tanık olmadığını belirten hakem meslektaşları, Aydınus'un inançlı bir insan olduğunu, ancak bu tavrına şaşırdıklarını söyledi

http:img251**************img2516148manset12firat0aydinus771yn
Ağustos ayında dünya evine giren ve son iki yıldır gösterdiği performans ile Merkez Hakem Kurulu'nun prensleriarasında gösterilen Fırat Aydınus'un yakın çevresine Bu kutsal gecede önemli bir maça dua ederek başlamak istedim Düdüğü çalmadan önce 'Tanrım beni mahcup etme' dedim ve besmele okudumdiye konuştuğu öğrenildi
Aydınus'un milyonlarca kişinin izlediği çok önemli bir maça dua okuyarak başlamasına ise bazı çevreler tepki gösterdi Genç hakemin soyunma odasında da dua edebileceğini savunanlar, bu davranışının göstermelik olduğunu iddia etti

MİLLİYET

arkadaşlar ben bu ezikliği bir türlü hazmedemiyorum

Çok merak ediyorum,
Hristiyan futbolcular vs istavroz mu dur nedir o hareketi
yaptıklarında da böyle ezik tepkiler alıyorlarmıdır acaba??

600 sene İslam'ın bayraktarlığını yapmış bir milletin
dua etmesi kadar normal birşey varmı sizce???

Böyle genç ve başarılı bir hakemimizi bu şekilde
dua ederken görmek beni çok gururlandırdı
Keşke yaptığı açıklamada 'Tanrım beni mahcup etme'
yerine Allahdemiş olsaydı
Belki de öyle dedi ama bizim ezik gazetecilerimiz
değiştirmiştir!!

mylife

858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt