Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Gülme! incirimm..

"Gülme! incirimm..
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gülme! incirimm 1549075749 1549075749 gulmeincirimm5c55052b1e54egulmeincirimm5c55052b1e54e http:img139imageshackusimg1393586802813af776dd66ftf41dq6ys9 'Bakışların gittiğin yerden uzakta, Yoksa gelirdim Sensiz anlamsızlığımı anladım, dön vs çağırmak için inan gelirdimeğer üzerime demir kapılar kapatıp gitmeseydinbeni alevlere teslim etmeseydin,bil oysa seninleydimanlatmak içinanlamayacığını kasten bir kere daha umut yeşertmek için gelirdimgelmedim!inadını bilirimhadi yeniden yap yapacağınıbeni derinlere göm ''Sensiz anlamsızlığımı anladım, dön! Bugün burada cumartesi, Ben senin saçlarını, suçlar bakışlarını, Düşüncesiz susuşlarını bile özledim onca şeyyaptığın onca şeyden daha sonra seni hala sevebiliyorumsuçlar bakışlarını bile özleyebiliyorumönemli değil ne dediği gözlerininbana baksın yetersusuşlarınönemli değil ne anlattığısesini duyayım yeter senhala nefes alabiliyor musun?sızlamıyor mu için?duyuyor musunkendimi sana teslim ettimarkanı dönme yeteryoksa gelemiyorum Ayrılık bu söyle sende bambaşka mı zaman? Aynı soğuk Benzer hazan ve süresensizken geçmiş mi durmuş mu sezmiyorum ama bugünbugün burda cumartesiorda da mevsim hazan yok mi?soğuk buralarayaz içimmevsim hazan sahisenin de nefesin kesilecek gibi oluyor mu birazdan? Bugün orda da Cumartesi mi? Sen de beni, 'benim değin' özledin mi? Aynalardan kaçarken özlenmeyi ummak, Ne dek acı, ne dek komik Ve bana ait değil mi? bilmiyorum,bugün orda da cumartesi mi?gittiğin yerde diyorumdünyanın değişik ucundauzakta haniçok uzaktasende beni benim kadar özledin mi??heybene aslımı,kendimi koymuştum farketmedin mi??bençok özledim benibu acıgülünç ve ne kadar da bana ait değil mi? hala sevebilmek senisırtımdaki bıçaklara rağmen sevebilmekne komik yok mi?bilirimçok iyi bilirim fakat, yine de Gülme! İncinirim Alinti  

858,506Konular
982,845Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt