Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gulben ergen yok acelem şarkı sozleri

gulben ergen yok acelem şarkı sozleri
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gulben ergen yok acelem 2019
Gulben ergen yok acelem sozleri
Gulben ergen yok acelem şarkısı

Gulben ergen yok acelem şarkı sozleri

Ne yapabilirim ben de insanım
Gozlerim aşktan kapalı
Uyumuyor acılar cekiyorum
O hatayı yaptın yapalı

Yazık bunca yıla, yazık hayallerime
İstemem sende kalsın bana bir şey odeme

Hayat bir gun guler yuzume
Gideni aratmaz belki gelen
Sen kendi adına dilek tut
Beklerim benim yok acelem

Similar threads

Gulben Ergen Yok Acelem şarkı sozu Gulben Ergen Yok Acelem şarkısının sozleri Yok Acelem sozleri Gulben Ergen Ne yapabilirim ben de insanım Gozlerim aşktan kapalı Uyumuyor acılar cekiyorum O hatayı yaptın yapalı Yazık bunca yıla yazık hayallerime İstemem sende kalsın bana bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Gulben Ergen Tesaduf sozleri Gulben Ergen 2019 Tesaduf şarkısı sozu ne yapabilirim bende insanım gozlerim aşktan kapalı uyumuyorum acılar cekiyorum o hatayı yaptım yapalı yazık bunca yıla yazık hayallerime istemem sende kalsın bana birşey odeme hayat birgun guler yuzume gideni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
gulben ergen dunyaları versem 2019 gulben ergen dunyaları versem şarkı sozu gulben ergen dunyaları versem şarkısı gulben ergen dunyaları versem sozleri Sahipsiz mi kalır sanıyorsun Kalbim sen gidersen Kalmaz elbette sıcak bir yuva bulur Ben eğer dilersem Aksın gozyaşım da kurur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gulben Ergen Yarı cıplak şarkısı sozleri Gulben Ergen Yarı cıplak 2019 Gulben Ergen Yarı cıplak sozleri Gulben Ergen Yarı cıplak şarkı sozleri Aradan gecen yıllara sor İki aşık aşkı unutur mu Aşkın huzur meleğisin sen Ruzgar seni hic uyutur mu Sıradan bir ayrılığı sectim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Gulben ergen vıdı vıdı şarkı sozleri Gulben ergen vıdı vıdı Sozleri Gulben ergen vıdı vıdı Şarkı Sozu Gulben ergen vıdı vıdıŞarkı sozleri Kara kediler dolanıyor Aşkımızın meren altlarında Sonradan soylemedi deme diye bak Anlatıyorum işte sana Kara kara bulutlar yağıyor bak Gok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt